Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 19:14   #4192
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tyle jest na swiecie niezdrowych rzeczy... ja zawsze sie smieje ze skoro kawy nie pije papierosow nie pale, a alkoholu tez nielubie i niepije wogole to chociaz herbate;D na cos umrzec trzeba
dokładnie

Cytat:
Napisane przez princessa0121 Pokaż wiadomość
UWAGA: Cytryne mozna dodawac do herbaty po usunieciu fusów - cytynian glinu powstaje w reakcji z fusami - rozpoznamy to zreszta po smaku. Herbata inaczej smakuje gdy zaparzamy ja z cytyna a inaczej gdy cytyne dodamy do niej dopiero po wyjeciu torebki z fusami.
Więc jednak nie ma tak źle Ja zazwyczaj daje cytryne po wyjęciu torebeczki

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki prosze .... bo wieczorkiem ide na rozmowe o nowa prace
No to powodzenia

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
A dlaczego rodzice nie pozwalaja Wam na remont skoro sami tam nie mieszkają?kurcz e wspoczluje....dziwna sytaucja
Dokładnie to samo miałam napisać

Ja też pracowałam na umowie zlecenie ale jako studentce dziennej mnie to wogóle nie przeszkadzało no i nikt nie robił mi problemu jeśli zachorowałam albo chciałam mieć wolne. Miałam grafiki dostosowywane do sugesti. I wydaje mi się, że wtedy umowa zlecenie ma sens. A przy normalnych 8h pracy w dodatku przez osoby bez statu studenta to powinna byc umowa o prace.. myszka_maj jak będziesz czytać umowe to zrób to bardzo dokładnie bo jak już ktoś mówił jeśli jest sformułowana jak umowa o prace to możesz to zgłosić.

kasiaher ja bym poprostu spytała TŻ'ta czy miał dzwonić ktoś z ubezpieczalni i co chce ubezpieczyc
no ale oddzwonić z innego nr też możesz tylko najlepiej nie ze swojego