Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Cudaczki Niemowlaczki 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 19:58   #293
schoolcraft
Wtajemniczenie

Dot.: Jesienne Cudaczki Niemowlaczki 2009

Cytat:
Napisane przez aniany Pokaż wiadomość
Nie, nie sledze Cie, czytaj ze zrozumieniem.... po prostu czytam i poczekalnie i odchowalnie, i nie po to zeby czytac o Tobie czy o Twoim zyciu ! Nie wszystko kreci sie wokol Ciebie !
Uwaga o parapetach jest troche nie namiejscu, a Twoj sarkazm, pokazuje, na co Cie stac - na pozor cicha, mila i spokojna dziewczynka, a gdy cos pojdzie nie po jej mysli....
Koniec tematu jak dla mnie, szkoda mi tylko bylo dziewczyn, bo przejely sie Twoja reakcja, prubowaly wytlumaczyc, a Ty nadal swoje...
Nie na miejscu jest Twoje wtracanie sie A uwaga o parapetach jest jaknajbardziej na miejscu jezeli chodzi o Ciebie Juz tyle razy mi to udowodnilas. Nie masz swojego zycia - dlatego uwielbiasz podczytywac innych. Siedzisz cicho i nigdy sie nie odzywasz, a jak gdzies jest jakas zadyma, to zaraz sie wtracasz ze swoimi "madrosciami" (tak tez bylo na watku amerykanskim).

A jezeli chodzi o mnie i o dziewczyny z tego watku, to sie nie martw - poradzimy sobie bez Ciebie. Mysle, ze kazda z nich ma swoja glowe i Twoich rad nie potrzebuja Jak widzisz, kazda pisze co mysli, wiec nie musisz nikomu "otwierac" oczu
NURSING is my profession!
schoolcraft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując