Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciaza i porod w UK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 22:00   #143
Jola00
Zadomowienie

Dot.: Ciaza i porod w UK

Cytat:
Napisane przez thebestme82 Pokaż wiadomość
Hej!
Nie pisałam nic ostatnio bo tak zajeta byłam przez weekend, że nie chciało mi się do kompa siadać.
Dzis miałam pierwsze usg. Dzieciątko wygląda ok. Byłam w szoku, że tak dużo już mozna było zobaczyć i tak wyraźnie. Ma 67mm, a ja jutro zaczynam 13 tydzień.
Zrobiono mi też badanie na Zespół Downa, w tym celu zbadano zawartosć jakiegos płynu w szyjce dziecka i pobrano mi krew. Wyniki mam poznać, jesli wszystko ok w ciagu 10 dni, a jesli cos nie tak to zadzwonią w ciagu 72 godzin.
To było cudowne przezycie, pierwszy raz w życiu i dle mnie i dla TŻ. Przez całe badanie sciskał mnie za rękę. On to jakby dopiero uwierzył w ciążę, tak się cieszy jak dziecko.Ja zresztą też.

Darianna25 witaj, my się juz znamy z mam majowo-czerwcowych

Postaram się zamiescić zdjęcie. Wygląda jakby ssał kciuka ale my się smiejemy, że pokazuje że wszystko jest ok
Kochana cudne zdjęcie Wg mnie wygląda tak,jakby dzidek machał do nas,super

kasiauk ja przez moją ruchliwą pracę wylądowałam właśnie na zwolnieniu...Za bardzo ruchliwa praca też nie służy...
Ale już rozmawiałam z szefem i jak wrócę dadzą mi inną siedzącą pracę. Wiem,że od siedzenia też bolą plecy,ale zawsze można wstać i przejść się...

Jola00 jest offline Zgłoś do moderatora