2009-11-23, 22:00
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
Cytat:
Napisane przez thebestme82
Hej!
Nie pisałam nic ostatnio bo tak zajeta byłam przez weekend, że nie chciało mi się do kompa siadać.
Dzis miałam pierwsze usg. Dzieciątko wygląda ok. Byłam w szoku, że tak dużo już mozna było zobaczyć i tak wyraźnie. Ma 67mm, a ja jutro zaczynam 13 tydzień.
Zrobiono mi też badanie na Zespół Downa, w tym celu zbadano zawartosć jakiegos płynu w szyjce dziecka i pobrano mi krew. Wyniki mam poznać, jesli wszystko ok w ciagu 10 dni, a jesli cos nie tak to zadzwonią w ciagu 72 godzin.
To było cudowne przezycie, pierwszy raz w życiu i dle mnie i dla TŻ. Przez całe badanie sciskał mnie za rękę. On to jakby dopiero uwierzył w ciążę, tak się cieszy jak dziecko.Ja zresztą też.
Darianna25 witaj, my się juz znamy z mam majowo-czerwcowych
Postaram się zamiescić zdjęcie. Wygląda jakby ssał kciuka ale my się smiejemy, że pokazuje że wszystko jest ok 
|
Kochana cudne zdjęcie Wg mnie wygląda tak,jakby dzidek machał do nas,super
kasiauk ja przez moją ruchliwą pracę wylądowałam właśnie na zwolnieniu...Za bardzo ruchliwa praca też nie służy...
Ale już rozmawiałam z szefem i jak wrócę dadzą mi inną siedzącą pracę. Wiem,że od siedzenia też bolą plecy,ale zawsze można wstać i przejść się...
|
|