Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurrrki! Ale te naturalne....
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 22:23   #4452
convallaria
Raczkowanie

Dot.: Pokażcie pazurrrki! Ale te naturalne....

Cytat:
Napisane przez Blue sky Pokaż wiadomość
bardzo ładne
Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Pokaż wiadomość
convallaria, śliczny frenczyk. Myślę, że możesz spokojnie go fioletem przyozdobić, na pewno wyjdzie super. Tylko mam prośbę, wstawiaj zdjęcia w mniejszej rozdzielczości, bo ciężko się te duże ogląda
Dziękuję
Zrobiłam dziś z fioletem - efekt podoba mi się
(zmniejszyłam dwukrotnie rozdzilczośc, mam nadzieję, że będzie wygodniej oglądac.. )

Cytat:
Napisane przez oOGloRiAaOo Pokaż wiadomość
hej od dłuższego czasu podziwiam Wasze paznokcie.. są takie śliczne i zadbane aż zazdrość zżera. ;D
dodaję zdjęcie mojego frencza ( chciałam zaznaczyć, że jak na moje paznokcie są tutaj naprawdę długie ) .
Bardzo ładny frencz Masz podobny kształt płytki do mojej - bardzo ładnie nadałaś kwadratowy kształt paznokciom i długośc jest na mój gust w sam raz
Ja mam taki kłopot, że palec wskazujący i kciuk nie są kwadratowe dlatego często ukruszają mi się rogi paznokci, gdy próbuję je tak zapuścic - opiłowac. Póki co opanowałam wskazujące, prawy kciuk się ukruszył..

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Pokaż wiadomość
A oto moje weekendowe, tylko nie miałam kiedy zdjęcia zrobić. Jak ja dawno frencza nie robiłam, chyba z rok i z wprawy wyszłam.
Bardzo ładne!

Cytat:
Napisane przez Niezmienna Pokaż wiadomość

Dziekuje Tak jest złoty brokatNiestety nie widac tego dokładnie na zdjeciu...Najpierw pomalowałam podkładem-jedwabiem , on nadaje paznokciom taki mleczny połysk, potem tym fioletowym i wykonczylam brokatem
Co do Twojego frencza bardzo mi sie podobaI jak wypróbujesz daj znac , czy rzeczywiscie jest on taki dobry, a pomysł z fioletowym brokatem jest świetny
Dziękuję za wyczerpującą informację Bardzo ciekawy ten Twój pomysł na frencza
Co do sensique - jestem zadowolona - lakier rzadki, nie robi smug, kolor delikatny, błyszczący. Jedna warstwa dała mi porządny, estetyczny efekt,troszkę widac na zdjęciu. Nie mam niestety porównania do innych frenczowych (astor mikado z założenia nie jest do frencza - ale to bubel).

Cytat:
Napisane przez Kotkaja Pokaż wiadomość
Witam kobitki, dawno mnie nie było, niestety grypa nie pozwoliła na zbytnie zdobienia pazurków. Do tego wszystkie osłabły po lekach, więc musiałam spiłować Efekt poniżej - ot mały francuzik
Piękne, zadbane pazurki i frenczyk

convallaria jest offline Zgłoś do moderatora