Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nie zatruwajcie się lekami od dermatologa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 23:13   #3
happyfeet
BAN stały

Dot.: nie zatruwajcie się lekami od dermatologa

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
matko, co za bzdury.
tradzik to choroba skory, ktora sie leczy.
dobry dermatolog powinien przepisac takie leki jakie pomoga danej osobie - wcale nie jest powiedziane ze bedzie to cos za 200 zl.
a do zlego dermatologa nie ma po co chodzic.
to, ze tobie to pomoglo, nie znaczy, ze innym tez, a wrecz nieleczenie tradziku moze doprowadzic do jeszcze wiekszego nasilenia go.
z tobą się nie zgodzę. Dermatolog w niczym nie pomoże. Stosowałam leki, które nic nie dały a brałam je 2 lata !! trądzik przechodzi sam z wiekiem.Po co go niszcyć silnymi wypalającymi maściami albo roztworami czy antypiotykami???

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez happyfeet Pokaż wiadomość
z tobą się nie zgodzę. Dermatolog w niczym nie pomoże. Stosowałam leki, które nic nie dały a brałam je 2 lata !! trądzik przechodzi sam z wiekiem.Po co go niszcyć silnymi wypalającymi maściami albo roztworami czy antypiotykami???
sorki antybiotykami :/

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

i to wcale nie są bzdury. Dermatolog tylko pogorszy twoją cerę. tak właśnie miałam. Przepisał mi takie leki, po których miałam wysyp a nie gojenie. a ty się znasz, że tak twierdzisz. JA to na własnej skórze doświadczyłam a ty ?
happyfeet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując