2009-11-23, 23:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nie zatruwajcie się lekami od dermatologa
Cytat:
Napisane przez happyfeet
z tobą się nie zgodzę. Dermatolog w niczym nie pomoże. Stosowałam leki, które nic nie dały a brałam je 2 lata !! trądzik przechodzi sam z wiekiem.Po co go niszcyć silnymi wypalającymi maściami albo roztworami czy antypiotykami???
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------
sorki antybiotykami :/
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------
i to wcale nie są bzdury. Dermatolog tylko pogorszy twoją cerę. tak właśnie miałam. Przepisał mi takie leki, po których miałam wysyp a nie gojenie. a ty się znasz, że tak twierdzisz. JA to na własnej skórze doświadczyłam a ty ?
|
po pierwsze, po co wyslalas mi wiadomosc na priva, skoro odpisujesz tutaj?
po drugie, to ze tobie tradzik przeszedl z wiekiem, nie znaczy ze wszystkim przechodzi. rozgladnij sie po wizazu ile doroslych kobiet po 20 roku zycia ma dalej problemy tradzikiem.
po trzecie, skoro dermatolog dawal ci leki ktore nic nie dawaly nalezalo zmienic dermatologa
po czwarte, przy leczeniu na poczatku czesto wystepuje wysyp
po piate, nadal uwazam, ze napisalas bzdury
poza tym, jak trafie np na zlego dentyste, ktory nie wyleczy mi zeba, to tez mam mowic wszystkim naokolo, zeby nie chodzili do dentystow, bo oni wcale nie pomagaja?
Edytowane przez karolynka90
Czas edycji: 2009-11-23 o 23:43
|
|
|