2009-11-24, 01:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Faceci też chudną
Cytat:
Napisane przez iksel
santos
przeczytaj książek "nie potrafie schudnąć" ..o efektach pierwszych dni...szczególnie u ludzi o dużej nadwadze....
bradzije wierze dr Dukanomi i jego medycznym zaleceniom...niż takim wpisamo jak twoj na zasadzie..dieta do dupy...
przeczytaj ksiązke podyskutujemy...nie znasz diety daruj sobie 
|
Wiesz, jedna "drobna" roznica miedzy mna a Dr Dukanem jest taka, ze ja od ciebie nie chce pieniedzy. A Dr a i owszem wiec jasne ze ci napisze, ze to zdrowe wspaniale i ludzie chudna! Jak czytasz Danikena to tez wierzysz, ze piramidy stworzyly ufoludki, bo ww pan to powiedzial? No ale w ksiazce jest to MUSI byc prawdziwe, co nie? 
Dieta opiera sie na jedzeniu chorej ilosci bialka .Ciekawe, co o tym mysli twoja watroba, bo zgaduje (ale oczywiscie nie jestem super specem jak Dr), ze nie skacze z radosci.
O tym, ze jedyna sluszna, zdrowa i dajaca rezultaty dieta jest stale zmienienie nawykow zywieniowych i jedzenie WSZYSTKICH potrzebnych skladnikow, to nie wspomne.
Ale ty wspomisz jak ci sie jojo pojawi, albo ci watroba wysiadzie, albo bedzie zonk pt "o mam ciagle zgage ciekawe czemu?".
|
|
|