Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 07:26   #2018
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim Dopiero teraz weszłam na Wasz wątek, bo w sumie to nie planowaliśmy dzidzi, ale nie robiliśmy też nic aby dzidzi nie było No i wczoraj byłam u ginekologa i zaczyna się 6 tydzień no i z tego co obliczyliśmy z mężem to termin porodu gdzieś na koniec czerwca początek lipca
Witaj

Dziewczyny, ja się coraz bardziej boję tej grypy. Niby uspokajają w TV itd ale...
Bratowa Tz-a jest nauczycielką. Ostatnio mówiła, że w jej szkole był przypadek zachorowania. Ona sama od wczoraj jest na zwolnieniu bo się źle czuje. Poza tym ma małe trochę chorowite dziecko więc się nie dziwię, że może też się boi. Mieszkają na piętrze naszego domku...

Pogoda się zepsuła. Niby ciemnych chmur nie ma ale wieje strasznie i kto wie co przywieje. Głowa boli Nie mogę spać. Plecy bolą już od ciągłego leżenia... i nudzę się strasznie. Odzwyczaiłam się od tego że mam tyle czasu

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora