Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Killashandry fantazje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-24, 09:42   #152
Killa Ree
Wtajemniczenie

Dot.: Killashandry fantazje

Cytat:
Napisane przez naila Pokaż wiadomość
Słabe te ostatnie zdjęcia.. nic nie widać ale podoba mi się to, co zrobiłaś z kianitem. Serduszka nie ocenam, bo niezbyt lubię ten motyw tak mocno wyoksponowany. Ostanio kupiłam duży, piękny agat właśnie w kształcie serca i tak go zrobiłam, że nie wchodzi w oko jego kształt..
zdjęcia mi rzeczywiście jakoś nie bałdzo wyszły - jeśli baterie się naładowały to wieczorkiem wrzucę lepsze - mam nadzieję.
co do tego z sercem - naila to było na wyraźne zamówienie! Chłopak chciał kamień w kształcie serca w sercu - to zrobiłam - jemu się bardzo podobało i to chyba najważniejsze jest
kianit też mi się strasznie podoba i rzeczywiście jest taki błękitny, bez żadnej żółtej skazy
Dzięki

Cytat:
Napisane przez 101Milka Pokaż wiadomość
Rzeczywiście zdjęcia nie są ok. Trudno przyjrzeć się szczegółom, ale ogólny zarys wygląda fajowo. Zdjęcia jednak najlepiej wychodzą w świetle dziennym.

Cytat:
Napisane przez viktorej Pokaż wiadomość
Bardzo fajny wisiorek, ale zdjęcia rzeczywiście niewyraźne. Spróbuj robić bez lampy i na jakimś jednolitym tle .

u mnie dzienne światło niestety jest niemal niemożliwe - okna na północ - tylko, wobec czego nie mam słońca w domu wcale... pozostaje lampa - staram się jak mogę - czasem mi jednak nie wychodzi tak jakbym chciała. Dziś wrzucę ten wisior raz jeszcze, i ten drugi o którym pisałam wcześniej dzisiaj
Swoją drogą to myślę, że tym razem nie chodzi o to, że z lampą, ale o typ włączonego doświetlania (jak czasem mi przeskoczy na "s" to zdjęcia wychodzą niewyraźne -bo po błysku migawka zostaje jeszcze przez moment otwarta - i zdarza mi się wtedy poruszyć. )

Piszecie gdzieniegdzie o namiotach do fotografowania - możecie mi dać linka do dyskusji o tym (o ile nie jest to ta główna o fotografowaniu...) - znaczy, jak taki namiocik zrobić

**** *W*A*Ż*N*A* *I*N*F*O*R*M*A*C*J*A* ****
TO JEST MÓJ 300 POST NA FORUM WIZAZ.PL
HURA!

Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam

Edytowane przez Killa Ree
Czas edycji: 2009-11-24 o 09:45 Powód: uzupełnienie wypowiedzi :)
Killa Ree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując