Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - The Sims 3
Wątek: The Sims 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-24, 10:32   #1207
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Dot.: The Sims 3

Cytat:
Napisane przez witchwq Pokaż wiadomość
znam ten bol, ja mam juz drugiego acera i bez podkladki sie nie obejdzie. po pierwszym obiecalam sobie ze "nigdy wiecej acera", a tu prosze... drugi, jeszcze nowoscia pachnie specyfikacja mnie skusila no i oczywiscie cena. a teraz pozostaje mi tylko modlitwa by nie psul sie tak czesto i skutecznie jak ten pierwszy (polowe bebechow musialam w nim wymienic )

aha i tak na nowym sprzecie zaliczylam juz "niebieski ekran smierci" grajac w sims 3
Wlasnie mnie skusila dobra karta graficzna itd. I teraz zaluje. Niebieskiego ekranu smierci na szczescie jeszcze nie mialam. Za to czesto jest problem z wlaczeniem/wylaczeniem laptopa. Acera jeszcze nigdy nie mialam na cale szczescie zlozylam sobie jeszcze komputer i na nim wszystko trzymam.
Swoja droga nie myslalam, ze Acer jest slaby. Wiesz moze jakie laptopy sa dobre? Moja kolezanka poleca Toshibe, simsy tez podobno dobrze chodza

Btw. Czego Wam brakuje w Simsach 3? Tak dzisiaj myslalam, ze przydaloby sie cos jak w Sims 2 Biznes, wlasny sklep, kasa itd. i cos jak w pierwszych Simsach - Abrakadabra
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując