Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-24, 10:41   #4401
Bercia2000
Zadomowienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez Vila1987 Pokaż wiadomość
Dziewczynki przepraszam. bardzo przepraszam, ze mnie nie ma ostatnio i nawet nie mam kiedy Was poczytać.

Pozdrawiam Was wszystkie ciepło. I Maluszki oczywiście też.

Chciałam się pochwalić, iż Nasz Marcelek raczkuje od niedzieli 22 listopada. No i sam z brzuszka siada i prostuje się pięknie.

U Nas nie za ciekawie, pieniążków nie mamy, Małż pracę ma do końca tego roku, mamy kredyt do spłacenia, moją szkołę, Małego szczepionki, no i ogólnie na życie potrzeba i w dodatku święta idą.

Niedługo może będziemy wiedzieć, czy przedłużą umowę, czy nie. Jak nie, to jednym słowem: tragedia. Teście nie pomogą, bo oni wiecznie nie mają pieniędzy i poza tym teraz teściowa nie ma pracy i wiele innych bajerów, aż szkoda pisać. Moi rodzice zadłuzyli się na nas już na ogromną sumę, ledwo rachunki swe opłącają, sobie nic nie kupują, tata zaraz pracy na parę miesięcy nie będzie miał, mama leży chora na grypę. Nia maja jak pomóc, choć jeszcze się starają.
POza tym nawet ok. Spoko jest. Marcuś rosnie, dużo mówi, chodzi gdzie nie trzeba, klęczy przy meblach itp i stara się podciągnać. Staje na stópkach prosto i denerwuje się że dłoni nie może oderwać dwóch i wstać chyba. xD Napatrzył się biedak jak się chodzi i mu się chce.
Noc dzisiaj jedna z najgorszych, dawno takiej nei było, ale trudno, pewnie zębole męczą, bo ni widu ni słychu, ale Mały przeżywa to boleśnie. ;/ Wiecie same z resztą.
Teraz Marcelek ma zieloną kupę. Nie wiem od czego, a już od tygodnia. O_o

Co do krzesełek, to wszystkie macie takie fajne palstikowe? Bo my będziemy kupować jednak takie tanie 2 w 1 drewniane, ze na krzesełko i stolik się przerabia, bo my zanim on 2 lat nie skończy to nigdzie nie pójdziemy jeszcze, a mamy 1 pokój, później moze jeszcze jedn dostaniemy mały. Nie będzie nas stać kupować krzesełka jeszcze i stoliczka małego specjalnego, jak to nie na tak strasznie długo będzie, a przyda się, myślimy, ze tak wyjdzie ekonomiczniej i bardziej z sensem. A co Wy sądzicie? Bo my to wybieramy od całej rodziny Małża na gwiazdkę dla Marcusia. Bo oni 240zł uzbierali. ;/ Ale krzesełko do 100 zł weźmiemy chyba i pieluszki czy coś kupimy jeszcze. Byłoby 300 zł, ale chrzestny dokłada się jeśli już to właśnie te 30zł bo on zanim dowiedział się, ze bedzie chrzestnym to kupił na chrzciny zabawkę, to jej nie dał i zostawił na gwiazdke jako prezent. A nam zabawki jak mówiliśmy cały czas neipotrzebne bo od groma mamy. No cóz... No comment.

Buziam i lecę do mego marudy.
Trzymam żeby przedłużyli umowę twojemu Tz
Kurde jak nie ma kasy to nic człowieka nie cieszy taka prawda ciagle trzeba się martwić i kombinować jak zrobić zeby na wszystko starczyło wiem coś o tym bo róznie bywało przez te 7 lat małżeństwa z moim Tz a jeszcze teraz świeta i ciężko sobie odmawiać pewnych pokus no to Cię pocieszyłam chodzi mi tylko o to że wiem co przeżywasz no ale czasem los sprawia niespodziankę i wszystko samo się układa czego życzę Ci z całego serca

O krzesełko takie Ci chodzi

http://www.allegro.pl/item815283009_...karmienia.html

Szczerze to nie polecam znajoma miała to obicie kolorowe zaraz sie rozpruło krzesełko jest dość wywrotne ,ale to moje zdanie,
a jesli chodzi o to, że sie rozkłada na stolik dal starszaka to też róznie bywa zależy do dziecka mój starszy syn odkad zaczął chodzić czyli miał 10msc na tyłku nie usiedzi jak był w krzesełku to ok nie uciekł a z takiego krzesełeczka stojącego nisko zaraz by uciekł
może warto dołożyć i takie kupić
http://www.allegro.pl/item822828059_...nia_2_kol.html

albo używane np takie
http://www.allegro.pl/item817935495_...karmienia.html

no juz nie przynudzam o tych krzesełkach zrobisz jak zechcesz

Kathi
dzięki

Esti
o żyjesz
fajnie że maluchy juz zdrowe

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU