2009-11-24, 10:54
|
|
BAN stały
Wiadomo¶ci: 1 326
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
Napisane przez alexa1307
Witajcie kobietki 
ja juz po skanie  trzymala mnie tam tyle czasu,ze myslelismy ,ze zapuscimy korzenie 
z dzidziulkiem jest wszystko ok    
wszystko sprawdzala co tylko mozliwe  raczki,nozki,paluszki,kos ci,wszystkie wnetrznosci i wogole wszystko co mozliwe,nawet twarz cala ogladala z bliska i wszystko jest ok  ulga normalnie straszna,teraz dopiero bede mogla spac spokojnie 
no i na samym koncu obejrzelismy sobie dokladnie i z bliska krocze mojego maluszka i chyba specjalnie rozkraczyl sie jak mala zabka zeby wszyscy widzieli co tam sie kryje i.................. facet jednak na pewno bedzie synek ,wazne ,ze jest zdrowy no coz tylko moj synek bedzie zawiedziony bo tak bardzo czekal na siostre,no ale w sumie dobrze bo tak dziewuszka bylaby sama a tak bedzie ich 3 nie bedzie im sie bynajmniej nudzilo 
pozniej wstawie zdjatka bo musze poczekac na pomoc meza bo ja to nie umiem takich rzeczy robic 
|
super  
ale się ciesze kurcze tak mocno trzymałam kciuki za Ciebie od poczatku i teraz czekam na same dobre wiadomosci a tu prosze. jest super mały pewnie już duzy jest i wszytko bedzie dobrze
|
|
|