Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-24, 14:01   #722
dolce&gabbana
Zadomowienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Choinkowy temat U mnie jest sztuczna, u rodziców też Kiedyś mieliśmy żywą, ale sypała się strasznie więc poszła w odstawkę
Ja u siebie nie mam typowej zielonej, tylko mam białą Taka ponad 2 metrową
U mnie też zawsze była sztuczna, jak byliśmy mali to też wieszaliśmy ozdoby własnego wyrobu wata i włosy anielskie tez były Moja siostra do tej pory lubi jak na choince bombki są każda z innej parafii w różnych kolorach, twierdzi, że wtedy choinka ma charakter, a jednokolorowe to niech sobie stoją w biurach albo w sklepach A mi to wszystko jedno, nie przywiązuje do choinki zbyt dużej wagi. Musimy kupić nową, bo nam starą kot doszczętnie zniszczył...zamarzyło mu się kiedyś skakanie po drzewachi powyginał tak gałązki, że nie da sie już z tego w żaden sposób ułożyć. Mam nadzieję, że przekonam domowników do względnie małej choinki, bo taka duża to mnie wkurza, zabiera mi tlen, miejsce i przestrzeń życiową
Cytat:
Napisane przez SilverStorm Pokaż wiadomość
No, pierwszy zabieg z głowy Przyjemne to toto nie było (cholernie szczypało) ale najweżniejsze żeby były efekty. Tylko nie wiem, czy uda się usunąć wąsik i policzki, gdyż włoski są tak jasne, że laser może nie zabić cebulek
Następny zabieg za min 3 tygodnie, a ja do tego czasu.......nie mogę się depilować
To super, że przetrwałaś, już wiesz jak jest i na co się psychicznie przygotować strasznie zazdroszczę A 3 tyg na pewno szybko zlecą A masz jakieś podrażneinia albo zaczerwienienia po zabiegu;>?
dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora