2009-11-24, 14:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS
Choinkowy temat  U mnie jest sztuczna, u rodziców też  Kiedyś mieliśmy żywą, ale sypała się strasznie więc poszła w odstawkę 
Ja u siebie nie mam typowej zielonej, tylko mam białą  Taka ponad 2 metrową 
|
U mnie też zawsze była sztuczna, jak byliśmy mali to też wieszaliśmy ozdoby własnego wyrobu wata i włosy anielskie tez były Moja siostra do tej pory lubi jak na choince bombki są każda z innej parafii w różnych kolorach, twierdzi, że wtedy choinka ma charakter, a jednokolorowe to niech sobie stoją w biurach albo w sklepach A mi to wszystko jedno, nie przywiązuje do choinki zbyt dużej wagi. Musimy kupić nową, bo nam starą kot doszczętnie zniszczył...zamarzyło mu się kiedyś skakanie po drzewach i powyginał tak gałązki, że nie da sie już z tego w żaden sposób ułożyć . Mam nadzieję, że przekonam domowników do względnie małej choinki, bo taka duża to mnie wkurza, zabiera mi tlen, miejsce i przestrzeń życiową 
Cytat:
Napisane przez SilverStorm
No, pierwszy zabieg z głowy  Przyjemne to toto nie było (cholernie szczypało) ale najweżniejsze żeby były efekty. Tylko nie wiem, czy uda się usunąć wąsik i policzki, gdyż włoski są tak jasne, że laser może nie zabić cebulek
Następny zabieg za min 3 tygodnie, a ja do tego czasu.......nie mogę się depilować 
|
To super, że przetrwałaś , już wiesz jak jest i na co się psychicznie przygotować strasznie zazdroszczę A 3 tyg na pewno szybko zlecą A masz jakieś podrażneinia albo zaczerwienienia po zabiegu;>?
|
|
|