Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-24, 15:26   #2503
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
A moim zdaniem nic z tego już nie będzie Melodia nie przestanie lubić sexu albo uwielbiać jak sama przyznaje, a on nie polubi

Poza tym jeśli nie iskrzy od początku w sexie to nie zaiskrzy też później, kurcze początki są przecież najlepsze, szalone, dzikie, ludzie tacy napaleni na siebie- i jeszcze te motylki w brzuchu wzmagają uczucia A jeśli tego nie ma, to Melodia go nie obudzi sexualnie, albo jest oziębły, albo chory na skutek wypadku itp. Poza tym dziewczyny co znaczy, ze on jej mówi, że nigdy nie lubił sezxu, boli go francuz

Ja bym musiałam bardzo kochać aby pchać się w takie usexualnianie kogoś, a wiem że to niemożliwe- bo nie da się tego zrobić.

Można szukać urozmaicenia w małżeństwie, czy związku o długim stażu, gdzie wdarła się rutyna ale żeby budować jakąś fizyczność od początku bo jej nie ma, to nie dla mnie.

Obojętne kto winny, może nie są dla siebie i już
Dorinko, no właśnie Ja nawet nie uwielbiam, ja kocham seks I np. jak byłam sama teraz spotykałam się z takim gostkiem gdzie feromony wisiały w powietrzu Nie mogliśmy się spotkać, bo wiadomo było, że skończy się to w łóżku Czy spotkaliśmy się na mieście, czy w parku, czy na winie u mnie to i tak nie mogliśmy się od siebie odlepić A tu niema czegoś takiego Ale np. z tamtym facetem nie mogłam stworzyć związku, bo do siebie nie pasujemy A jak już się zakocham, to w łóżku są problemy

Ja już nie wiem czy sobie wymyślam, czy coś rzeczywiście jest nie tak W sumie jak on przyjeżdża, to nawet nie zdąży się rozebrać z kurtki a już w łóżku leżymy i ciuchy fruwają Może ja coś wymyślam ehhh Boję się zranienia i wymyślam

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora