2009-11-24, 17:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
Napisane przez iwka28
Żabcia, a może weźmiecie ciocię w miejce gdzie zawsze chciała iść, ale brakowało jej czasu/pieniędzy/nie miała z kim? Jakaś wypasiona restauracja, przedstawienie, wycieczka? Ja bym się z albumu ze zdjęciami ucieszyła, lubię takie rzeczy, ale prawda jest taka że nie wszyscy muszą. Jak ma go położyć na półce i ma się kurzyć to szkoda pieniędzy.
.
|
No wlasnie tylko ze nie mamy za bardzo czasu kiedy sie z nia wybrac bo to pozegananie jest w ta sobote a ona leci w nastepny piatek .. .a my przez caly tydzien pracujemy ... a ona mieszka od nas poltorej godziny drogi ... kurde sama nie wiem ... myslalam moze nad jakims zlotym lancuszkiem?! no ale to nic nie ma wspolnego z pozegananiem ... w najgorszym wypadku damy jej kase i kwiatki ?! 
Cytat:
Napisane przez kasiaher
hej
widzę że czekałyście na mnie , ach... miło mi  ,
a więc tak przyszedł tż dość póxno wczoraj dlatego nie napisałam odrazu. Powiedziałam mu wprost że odebrałam 3 telefony od jakis dziewczyny które przedstawiały sie że sa z ubezpieczenia, jedna okzała się rzeczywiście babką od ubezpieczeń na życie, tż postanowił ubezpieczyć mnie siebie i dzidzi na życie i dodatkowo ubezpieczenie mojego dziecka , żeby miał pieniązki na przyszłość. Druga kobita dostała numer od naszego kolegi wlasnie którego ubezpieczała i chciała się z nami skontaktowac, tż zadzwonił do tego kolegi i rzeczywiście na głośno mówiącym sama to usłyszłam. Tylko nie wiem co z tą trzecią dziewczyną, bo numer zastrzeżony i tż sam nie wiedział kto to, ale stwierdził że może któras firma sie zainteresowała nim z tego względu że często takie kobiety przychodza do nich do pracy i oferują swoje usługi i może kiedys numer podał i teraz dzwonią.

|
cize sie ze sytuacja tak sie rozwiazala 
Cytat:
Napisane przez domi7ks
dziekuje  ja sie czuje super. od soboty juz nie biore tego fenoterolu i magnezu, tylko brzuszek twardnieje wiec czasem bez nospy sie nie obejdzie 
W czwartek z tata jada po dyplom i przy okazji kupie pampersy, bo nam jeszcze one zostaly, a tak to juz wszytsko bedzie 
a Wy macie juz wszystko?
|
kurcze dziewczyn zaniedlugo bedziemy ogladac zdjecia waszych malenstw 
AgatkaL- " "odpowiednim czasie dowiesz się co dla Ciebie szykuje..." a przez to co niby mial na mysli?! smieszny chlopczyk z niego naprawde ... zachwouje sie jak bys to ty rozwalila wasze malzenstwo i ze ma jakies dowody obciazajace Ciebie .. smiech na sali normalnie 
Jutro wraca moj brat z PL bo 4 miesiacznych wakacjach
|
|