2009-11-24, 18:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez latko0
Kochane ja po wizycie!
Już widziałam moją kruszynkę, śliczna. Serduszko bije. Dzidzia ma centymetr wielkości  Dziś dokładnie jest 7 tyg. a termin porodu mam na 13 Lipca 
Jestem meeeeeeeeeeeeega szczęśliwa
Ja już uciekam, miłej nocki kochane! Buziaczki i słodkich snów
|
Wlasnie mialam nadrabiac kilka stron czytania a tu taka sliczna wiadomosc!! kochana jak sie ciesze, to musi byc niesamowite uczucie!! jeju to znaczy, ze ja moze tez zobacze 2 grudnia cos. A to masz 7 tygodni od ostatniej miesiaczki tak??
Jeju jak cudnie!! Gratuluje raz jeszcze i naprawde to musi byc niesamowite!! Caluje moooocno!!! 
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Carol77
Nareszcie w domciu!!!!!!!
Jeszcze nie jestem dokładnie w temacie, tylko pobieznie poczytałam.
Maggie kochanie prosze mi tu się nie dołowac i nie gadac głupot!!!!!!!!!!!!Wszystk o będzie odbrze zobaczysz!!!!!!!!Ja Ci to mówię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!Głowka do góry kochanie  ja pomimo wszystko zobaczyłam II kreseczki, więc Ty tez zobaczysz!!!!!!!
Kurde laseczki a ja znowu się martwię, bo mnie piersi wcale nie rosna  Marlenka później zafasolkowała a już jej rosna a u mnie nic  tylko pobolewają i może ciut sa pełniejsze, martwię się
Zapomniałam!! Gosiu kochanie dziekuję za pocieszenie
I witam nowa kolezankę
I  dla Moniczki
|
I co to za zamartwianie sie?? mnie tez piersi nie rosna, sa pelniejsze ale juz w ogole nie bola, bolaly tylko po owulacji a teraz juz nie.. sutki takie jak byly wczesniej. ja chwilowo przeszlam faze schizowania i ciagle robie cos popoludniami, wlasnie mialam dziewczyny na kawie , jutro kurs i mamy znajomych, w czwartek basen a w piatek my do znajomych idziemy i potem weekend i prawie zaraz wizyta u lekarza
Carolku moje piersi sa jakies pelniejsze ale bez przesady, brzuch mnie nie boli, dzisiaj juz mi nie bylo niedobrze tylko glodna ciagle jestem i mam troche jakby slinotok, poza tym aktualnie czuje sie zupelnie normalnie wiec przestalam sie zamartwiac. byla u mnie kolezanka wasnie ktora urodzila dwojkedzieci i w zadnej ciazy nie miala wlasciwie zadnych objawow. Wie trzeba myslec pozytywnie!!!! obiecujesz??!??!
A jak reszta zafasolkowanych i probujacych? ja dzisiaj z doskoku ale myslami jestem z wami
Edytowane przez anula_81
Czas edycji: 2009-11-24 o 19:02
|
|
|