Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-24, 18:16   #741
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
Oj uśmiałam się Niezły tekst.

PAVLINECKA ja to się nie dziwię, że masz wielbiciela, bo laska jesteś, że ho ho Ja rok temu na urodziny dostałam pocztą kwiaty w dodatku nie podpisane (nawet inicjałami). Przez miesiąc żyłam w nadziei, że to jakiś książę na białym koniu Kiedy się dowiedziałam od kogo to witki mi opadły hehe
Hehe, ja też dostałam na urodziny, od TŻeta, a w kwiaciarni opakowali go w papier z obrączkami - mam nadzieję, że to znak

A co do tego - odebrałam, bo właśnie pomyślałam, że to może TŻet, chociaż nie wiem, skąd ta myśl się u mnie wzięła - przecież za tydzień prawie sam mi da kwiaty.

Właśnie sprawdzam nazwiska ludzi, co ze mną w grupach są, ale też nic nie pasuje. Może te inicjały to jakaś zmyła?
Ciężko mi się uspokoić, bo to baaardzo niepokojące, zwłaszcza, że w mojej miejscowości nie tak dawno zgwałcono i zabito dziewczynę w jej własnym mieszkaniu w bloku, w biały dzień i do dziś nie znaleźli sprawcy. Ja wiem, że przesadzam, ale to porusza wyobraźnię.

( a się może okazać, że to jakiś małolat z bloku obok - oby!)
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora