Wątek
:
Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-11-24, 18:18
#
4619
Morfina
Rozeznanie
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
Cytat:
Napisane przez
moonlight88
Jej a ja dzis wyrywalam 1 ósemke i tez się ciesze ze pzred przeczytaniem tegoż wpisu bo bym chyba nie popełzła do tego chirurga ze strachu :| Co tam ze jeszcze 3 ósemki do wyrwania
Jedynie co nie milo wspominam to że babka która wyrywała mi ósemki strasznie się czepiała bo okazało się ze jest tez ortodontką coś jej nie pasowało, "ale ona nie bedzie sie wtrącać bo nie zna planu leczenia", ale swoje powiedzieć musiała. Eh i teraz dylemat sciąganie góry juz 12-go grudnia dół nie założony i raczej w najblizszym czasie nie będzie bo funduszy dalej brak. Ale moja orto nic nie mówiła na pomysł załozenia dołu kiedys tam w przyszłosci,a ta stwierdzila ze jak to tak że bvedzie wtedy trzeba tez góre założyć na nowo i wogóle rok noszenia to za mało jest ze sie mi wszystko porozjezdza i w ten sposob nabawiła mnie rozpaczy;/ Ja wiem ze najlepiej gora z dolem ale wyszlo jak wyszlo i inaczej nie bedzie już, najwyżej nie będe miec pieknej symetrii ważne zeby nie miec już kwadratowego łuku dolnego tylko piekny okragły tak jak juz upragniona góra i tyle, ale zawsze ktoś musi coś spieprzyc swoim gadaniem ....;( Może chce zebym zmieniła ortodonte....zapewne na nią
ooo to gratuluję wyrwania ósemi=ki
wspolczuję tych 3.... ja wyrywałam na szczęscie "tylko" 2
Cytat:
Napisane przez
wiolafrytka
hej wszystkim
już jestem po ściągnięciu szwów. Więc jest w porządku a za 2 tyg. wizyta kontrolna. Lekarz powiedział że ten korzeń 3ci został w zatoce
więc bardzo daleko poszedł!. no ale powiedział że nie muszę go wyciągać że nie będzie przeszkadzało. ale i tak zapytam się ortodontki gorzej jak mi powie że będę musiała bo koszmar się zacznie na nowo :/
Poza tym już lepiej się czuje, trochę mam wycieńczony organizm i złapało mnie przeziębienie, ale nie ma najgorzej.
Pozdrawiam.
biedna
QUOTE=gorzalkaa;15474836]dziewczyny mogla mi orto za bardzo dokrecic zamek tymi metalowymi drucikami bo wydaje mi sie ze jedna z jedynek zaczyna sie nie rownac z 2 ale wychodzic z rzedu bardziej do przodu ;|[/QUOTE]
a mi po hyraxie wyszły trojki do przodu wrrr
a tak w ogółe to jutro ściąganie hyraxa i zakładanie góry i dołu
: love:
Włosy [08.2010] ->63cm ...[?]... ->100cm
paznokcie; włosy; skóra
cellulit; tłuszcz; rozstępy
Morfina
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Morfina
Znajdź więcej postów Morfina