Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!
Witajcie!
jestem nowa na forum to raz, i jestem po pierwszym opakowaniu tych pigułeczek. Na początku miałam lekkie plamienia, potem miałam spokój przez jakiś tydzień i w tym czasie współżyłam (bez prezerwatywy, nie skończył we mnie...aczkolwiek wiem, że może dojśc nieco wcześniej do lekkego wytrysku) z swoim lubym (ok.10-14 dzień cyklu) . I mam mały problem, a może to moje przewrażliwienie. Bo podczas 19 dnia cyklu miałam krwawienia tylko, że nieco inne niż przy miesiączce bo krew była nieco "brudniejsza" (trwało to 5 ni) i objawy tak jak przy miesiączce czyli ból podbrzusza, nabrzmiałe piersi, kilka "syfków", itd. Ale w trakcie tabletek placebo nie wystąpiło u mnie krwawienie z odstawienia - zrobiła sobie test - negatywny i od 3 tyg.od współżycia ponowiłam (innej firmy dla porównania) i negatywny. Trochę się obawiam...bo jeszcze nie jestem gotowa na dziecko więc dlatego postanowiłam się zabzpieczyć...
Dziewczyny pomóżcie... czy za bardzo jestem przewrażliwiona tą całą sytuacją i za bardzo się schizuję??
|