2009-11-25, 08:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
Napisane przez cuciola
4 malutkie zele po 125 ml kazdy sa po 13 euro  zapakowane w opakowanie na ksztalt chatki
Wiecie co..moj Tz jest slodki! dzisiaj rano zadzwonil budzik i zgasil go,po czym dalej polozyl sie spac. Co z tego ze oboje mielismy wstac! no i tym sposobem nie poszlam na pierwszy wyklad. No i chodzilam cala humorzasta...
o 13 skonczylam zajecia,patrze a tam tz czeka na mnie przy wyjscu. No i nagle mowi..otworz kieszonke w kurtce zobacz co tam siedzi..
patrze...
a tam..zolwik pluszowy
http://www.toyshelf.com/mas_assets/full/RU-95233.jpg
taki jak ten tylko w zimowych bialo-czerwonych nausznikach swiatecznych 
ale slodki!!! a mam juz takiego podobnego malutkiego zolwika zoltego z czapa swietego mikolaja tylko ze zoltego:
http://www.munchkin.co.nz/uploaded/r...y%20turtle.jpg
To teraz mam parke 
|
Dla mnie troszke za drogo te żele kosztują, ale na prezent świetny pomysł 
No to Ci TŻ sprawił suprise a żółwiki przesłodkie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez zetafon
ciuciola fajnego masz TŻta.ja nawet juz nie pamietam kiedy dostałam jakiś niespodziewany prezent.a wystarczyłby mi chociaż kwiatek.
|
Mój też taki jest
Cytat:
Napisane przez nynka87
|
Nie powinni od Ciebie tyle brać, ponieważ Ty kupujesz w hurtowni, a odbierasz za pomocą apteki. Ja na początku tego roku zamawiałam w doz żel duac (taniej o 30 zł niż w aptece stacjonarnej) i płaciłam tyle ile na doz mi wyliczyli, dzis moja mama odbiera leki też z doz i troszkę zaczęłam się obawiać po Twojej wypowiedzi powiedziałam jej że jak bedą od niej chcieli wiecej to ma wydruk ze strony i nic więcej nie dopłacać ;-p przecież na doz masz informacje ile masz do zapłaty, może powinnaś skontaktować sie z doz i to zgłosić/ zareklamować?
Cytat:
Napisane przez nynka87
ja od swojego dostałam tydzień temu bukiet róż, zupełnie niespodziewanie 
|
Słodko 
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87
Wiecie co mój Tż wymyslił? 
Jak założyłam nowy wątek to siedziałam dziś pół dnia na wymiankowym. No i Tż się zapytał, co ja tam wyrabiam przed tym monitorem tyle czasu. Opowiedziałam mu o targowisku, o co chodzi, a on tak się na mnie patrzy i mówi:
"A mnie też wymienisz na karton kremów?" 
|
 udał się
a ja nie chcę aby coś mi się teraz skończyło 
dziś bedzie parówka z ziół, maseczka kojąca i wieczór u TŻta może jakiś filmik obejrzymy
|
|
|