Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-25, 09:56   #4311
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek

Cytat:
Napisane przez Zaliczka Pokaż wiadomość

Roux, te trufle tak apetycznie wyglądają A na koniec to jakie kakao potrzebne jest do obtoczenia - słodkie czy gorzkie?
ojj są booskie.

Wiecie co, kiedys mi S. przywiozl trufelki. Oryginalne, francuskie. i wtedy pomyslałam, ze to najlepsza rzecz jaka jadłam w swiecie. jak wczoraj sprobowałam tego, co mi wyszło to mało nie umierłam. smakują dokładnie tak samo!!!

hmm mysle ze gorzkie kakao bedzie lepsze, poniewaz one same w sobie sa dosc słodkie, powiedzialabym nawet baaardzo.
choc....ze slodkim nie probowałam

P.S ale z tego przepisu zalecam zrobic podwójną porcje...bo mi wyszło ok 20 truffli

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
czesc mieszadelka

tesknilyscie??
ja sie czuje troche lepiej ale nie mam zbytnio weny na pisanie za to czytam was regularnie

witam nowa zamieszana rozgosc sie u nas, napewno bedzie ci tu dobrze bo my to strasznie fajne jestesmy
noo pewnie, ze teskniłysmy!!
a Ty wredne Mieszadło ani słowa nie napiszesz co u maluszków!!

Cytat:
Napisane przez Ehinokokus Pokaż wiadomość
Trufle wyglądają gites Ja ostatnio piekę muffiny bananowe
łaaaaaaa.......

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
chyba ostatnio jest moda na muffiny. szczególnie u osób które były w odwiedzinach lub powróciły z pracy z Wysp Moja kuzynka robiła ostatnio muffiny czekoladowe i muffiny z jagodami (a ze znow jest na diecie to nie ważne)

taaaa, bo tam maja boooskie muffinyyy...

Amouora
hehe tak samo robie...hehe
Ale wiesz, zauwazyłam pewną zależnosc: jak sama cos przygotowuję, to pozniej juz tego nie zjadam, jakos podczas pieczenia tyle sie nakosztuje, nawącham, że pozniej znika mi ta ochota na degustacje.
i to chyba dobrze.
wiec ...lepiej piec samemu, zeby pozniej rodzina sie zajadała...a nam..nie idzie w boczki..

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood

Edytowane przez roux666
Czas edycji: 2009-11-25 o 09:58
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora