2009-11-25, 09:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Cytat:
Napisane przez Zaliczka
Roux, te trufle tak apetycznie wyglądają  A na koniec to jakie kakao potrzebne jest do obtoczenia - słodkie czy gorzkie?
|
ojj są booskie.
Wiecie co, kiedys mi S. przywiozl trufelki. Oryginalne, francuskie. i wtedy pomyslałam, ze to najlepsza rzecz jaka jadłam w swiecie. jak wczoraj sprobowałam tego, co mi wyszło to mało nie umierłam. smakują dokładnie tak samo!!!
hmm mysle ze gorzkie kakao bedzie lepsze, poniewaz one same w sobie sa dosc słodkie, powiedzialabym nawet baaardzo.
choc....ze slodkim nie probowałam 
P.S ale z tego przepisu zalecam zrobic podwójną porcje...bo mi wyszło ok 20 truffli
Cytat:
Napisane przez kropka241
czesc mieszadelka
tesknilyscie  ?? 
ja sie czuje troche lepiej ale nie mam zbytnio weny na pisanie za to czytam was regularnie
witam nowa zamieszana  rozgosc sie u nas, napewno bedzie ci tu dobrze bo my to strasznie fajne jestesmy 
|
noo pewnie, ze teskniłysmy!!
a Ty wredne Mieszadło ani słowa nie napiszesz co u maluszków!! 
Cytat:
Napisane przez Ehinokokus
Trufle wyglądają gites  Ja ostatnio piekę muffiny bananowe 
|
łaaaaaaa.......
Cytat:
Napisane przez emanko
chyba ostatnio jest moda na muffiny. szczególnie u osób które były w odwiedzinach lub powróciły z pracy z Wysp  Moja kuzynka robiła ostatnio muffiny czekoladowe i muffiny z jagodami (a ze znow jest na diecie to nie ważne  )
|

taaaa, bo tam maja boooskie muffinyyy...
Amouora
hehe tak samo robie...hehe
Ale wiesz, zauwazyłam pewną zależnosc: jak sama cos przygotowuję, to pozniej juz tego nie zjadam, jakos podczas pieczenia tyle sie nakosztuje, nawącham, że pozniej znika mi ta ochota na degustacje.
i to chyba dobrze.
wiec ...lepiej piec samemu, zeby pozniej rodzina sie zajadała...a nam..nie idzie w boczki..
Edytowane przez roux666
Czas edycji: 2009-11-25 o 09:58
|
|
|