Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-25, 13:49   #2579
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

MAGiALENA popieram meza !!! Wiem co znaczy chodzic do pracy w ktorej zle sie czlowiek czuje i chodzi do niej z przymusu !!! DOBRA DECYZJA !!!
Atinas,Alexa cudnie wiedziec ze cieszycie sie razem ze mna
Mam nadzieje ze do lutego nic sie nie zmieni,ani Tz nie wroci do tego jaki byl,ani nie zmieni sie Jego decyzja!!!
Alexa kochana fakt ze wracam do PL bardzo stawia mnie na nogi,bo wiem ze wracam DO SIEBIE,nareszcie bede mogla rozmawiac w swoim jezyku,bede miala przy sobie przyjaciol,noo i bede mogla normalnie pracowac...jak tu sie nie cieszyc ??
Ooo supcio ze zakupki sie zaczely Hihi Asiula w swoim zywiole
Szkoda ze autko sie popsulo yhh ale moze akumulator tylko sie rozladowal i wystarczy podladowac??
Eniggma brzusio jest przesliczny...ehh zakochac sie mozna normalnie,juz nie wspomne o tych dwoch istotkach ktore sobie w nim zyja,to dopiero beda malenstwa do schrupania PIEKNIE !!!!

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Sensuel...no to czekamy z niecierpliwoscia na wyniki Choc ja tam wiem ze Ty zdolna bestyjka jestes i napewno sobie poradzilas swietnie na egzaminie

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora