2009-11-25, 17:32
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx
Skończyłam przed jedenastą, stwierdziłam, że nic więcej nie wymyślę. Pytania zamknięte w miarę, ale te otwarte
było 9 zadań, zrobiłam z nich 4-5. :|
|
10 zadań otwartych 
Cytat:
Napisane przez inc0rrect
reg17 - Ty geografie zdajesz tak?
Uczysz się? zdarzysz wszytsko sobie powtorzyc? mi zostało połowa rolnictwa, przemysl i usługi
na szczescie przez geografie fizyczna i demografię przebrnęłam, a Polski sobie nie bede powtarzala bo to bierzące 
|
zdaję czasem sobie coś poczytam z repetytorium , ale nie zdążę wszystkiego przerobic. ja właśnie najbardziej muszę powtórzyc pierwsą klasę...
Cytat:
Napisane przez Karmenka
Niemożliwe, że 1.
Uproszczenie polegało na opuszczeniu wartości bezwzględnej.
Czyli jak było > 0 to przepisuje się a jak < 0 to przeciwny znak.
Mi też 14
A Julka ma 18 lat ? 
|
jo z tą wartościa mi nie wyszło ;<
a z Julką wyszło mi że ma 14 lat, jak zwykle pomyliłam znaki ;]
Cytat:
Napisane przez paulincia77
Cześć Dziewczyny
Znalazłyście może jakąś stronę z odpowiedziami z polskiego i z matmy? Bo ja szukam, szukam i nic nie mogę znaleźć 
A tak w ogóle to chciałam się zapytać, czy u Was też nauczyciele wpisują oceny z tych próbnych matur normalnie do dziennika jako sprawdzian? U mnie tak robią, tyle że matme i polski przeliczają na 25p., a języki i inne przedmioty na 15p.  (u nas w ogóle nie ma ocen, tylko punkty i %)
|
u mnie tylko procenciki sobie napiszą.
Cytat:
Napisane przez parodia
180=v*t
180=(v+30)*(t-1)
i układzik 
|
troszkę innaczej przekształcony układ ale wynik ten sam 
i 5 pkt do przodu 
Cytat:
Napisane przez Karmenka
Wiem, że jedno źle zrobiłam.
Z tymi ciągami.
Co geometryczny był (4, x, y) a artmetyczny (y, x+1, 5)
Bo myślałam, że to jest x+1,5 i przez to nie mogłam policzyć. Bo co to za ciąg z dwoma wyrazami. Powinni to średnikiem oddzielać a nie przecinkiem.
|
no właśnie też myślałam na początku że to jest x+1,5 ;/ a nie x+1 i 5 ;]
Cytat:
Napisane przez magdolena
Zdziwilam sie jak zobaczylam w kluczu z polskiego ze trzeba pisac gdzie dane fragment jest w utoworze:/
|
u nas na polskim , na wypracowaniu jeśli jest omówienie frag i odwołanie do całości i nie napiszesz że w podanym fragmencie coś tam .... to masz 0 pkt za wypracowanie i pałeczka. musisz zaznaczyc że chodzi Ci o frag. a nie o całośc.
Cytat:
Napisane przez blue_apple
matma trudniejsza była niż operonu?
pees: nienawidze swojej szkoły.
|
trudniejsza 20 zadan tylko zamknietych.
czemu 
Cytat:
Napisane przez inc0rrect
ferdydurke polecacie kupowac z grega, czy moge sobie czytac z biblioteki zwykla i zrozumiem ją? 
|
z grega to ja w ogóle nic nie polecam 
cześc ;*
po maturze, hmmm mieszane uczucia. ale nie było źle.
w ogóle byłyśmy z przyjaciółką w szkole parę minut po 8,20 , bo o 8,30 zaczynaliśmy . i wchodzimy do klasy , a nauczycielka do nas sapie. że nie mamy się spóźniac i bla blaaaaaaaa.
|
|
|