2009-11-25, 16:51
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Twister!!!!!
Czesc dziewczyny ) Jesli moge sie przyłączyc do Was to z chęcią sie pochwale że tez kupiłam twister i czekam bo na dniach ma dotrzec bo z allegro...Czytam tak jak piszecie i motywuje mnie to troche.Mam nadzieje ze wytrwam chciałabym bardzo schudnac bo biore antykoncepcyjne tabletki ze wzgledów zdrowotnych i zaczynam rzucac sie na żarcie zwłaszcza na słodycze:-(((Nawet nie wyobrazacie sobie ile dzisiaj wciągnęłam:-(jestem taka zła na siebie:-/I czekam niecierpliwie na ten twister bo chce juz schudnac:-/ Tylko czy sie uda czy faktycznie da rade na nim schudnac???Chciałabym poprawic talie bo nie mam wogole wciecia jestem szeroka w biodrach i mam dosc grube uda i tyłek i na tym mi zalezy w szczegolnosci...jak mysliscie po jakim czasie powinny byc rezultaty??Dodam ze jestem tak jakby na diecie bo nie jem chleba, ziemniakow, makaronu...no ale czasami sie własnie zdarzy ze sie rzuce na cos zakazanego...ale teraz chce wziac sie spowrotem za siebie bo przez te piguły woda mi sie chyba atrzymuje i mam apetyt:-/ powiedzcie czy naprawde ktoras z was zrzuciła pare kg???
|
|
|