Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-26, 08:02   #3857
nillka88
Zakorzenienie

Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Miło mi Julia jestem Zapraszamy do naszego wykruszonego grona

Aż strach pomyśleć co jadłaś jak jej nie było ?

Dziewczyny dlaczego faceci myślą sobie że mogą mieć każdą i bawią się naszymi uczuciami?
Nie no jadłam takie rzeczy, które można szybko zrobić czyli frytki, kanapki, tosty i gotowane kiełbaski no ale ile można tak jeść dla mnie samej to nie opłacało się gotować bo mało byłam w domu i by sie szybko zmarnowało no ale teraz mama jest więc będzie gotować

A co się stało, że tak spytałaś?? Ale co prawda to prawda, oczywiście nie wszyscy no ale my też czasami jesteśmy nie lepsze

zbecka kolejna która lubi czytać, tu powinien być kącik czytelniczy
A an studiach nie masz jakiś fajnych dziewczyn z którymi można się zaprzyjaźnić??
Studiujesz dziennie czy zaocznie?
A co do pomagania przy zakupach przez faceta to znam takiego jednego który zrobi to lepiej od nie jednej dziewczyny i jeszcze wynajdzie fajne ciuszki no ale to są wyjątki

Ehh Dziewczyny dziś pierwszy raz spóźniłam się do pracy, wychodzę z domu i jak zwykle sprawdzam czy mam klucz do sklepu i szukam i szukam i nic, no i musiałam się wrócić bo skończył mi się abonament i nie moge nigdzie dzwonic i do mnie też sie nie można dodzwonić więc nawet nie miałabym jak zadzwonić do szefa no ale okazało się, że zrobiła mi się dziura w kieszeni ( uwielbiam te porządnie zszyte torebki ) i klucze pod poszewką były i musiałam pół godziny czekac na dworcu na zimnie i cos czuję, że mnie przewiało niby nic się nie stało ale szef coś ostatnio jest jakiś dziwny, kontroluje, liczy itd. i nie miał za miłego głosu jak dzwoniłam