Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-26, 08:17   #4311
viki_wb
Przyczajenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

Dziękuję Itakasia i Anulka za życzenia ja wczoraj padłam, było superwrócilismy po 24 byliśmy najpierw na kebabie, potem na lodach(których mi sie juz odechciało na długo) a na końcu w kinie na super filmie, oczywiście ryczalam jak nie wiem i wyobraźcie sobie, ze byliśmy sami na sali TŻ się śmieje, ze wynajął cala sale dla nas za 36 zł a tutaj link do tego filmu:
http://www.filmweb.pl/f209977/Zakl%C...+w+czasie,2009

Kurde tak sie chwaliłam,a dzisiaj mnie mdli a na 11 znowu na szkolenie ehhh będe wieczorkiem moje kochane, miłego dzionka i nie piszcie za dużo

Witaj Viki ja tez byłam u lekarza i nie zlecił mi jeszcze zadnych badań, bo nic nie było widac jeszczepodobno za wcześnie ale sama zrobilam morfologie i mocz i mu dałam. Inne pewnie zleci jak pojde w grudniu. Nie martw się, na pewno Ci zleci wszystkie potrzebne badania!Pozdrowionka i trzymam kciuki za Twoją fasolinke żeby rosla duza i zdrowa!!
dzięki za pocieszenie, właściwie również mogę zrobić sama badania a wyniki dać komuś do rozszyfrowania. Ile płaciłaś za badania? pewnie teraz zadam głupie pytanie a przy tych badaniach mogę również liczyć na to że podadzą mi jaką mam grupę krwi, sprawdzałam wszędzie i nigdzie mi nie pisze, a mamy teraz za bardzo się nie mogę zapytać bo jeszcze nie wiem o fasolce, może i wiem ale chyba sama woli żeby to usłyszeć odemnie. bo mój tż ma rh+ a mi się kiedyś obiło o uszy żę mam rh-, i z tego co pamiętam to jest konflikt serologiczny- czy się mylę?
viki_wb jest offline Zgłoś do moderatora