Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-26, 09:25   #4511
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cześć
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Też kiedyś mieliśmy takie plany, żeby kupić tanio ruinę i wyremontować, ale ktoś nam odradził i później przemyśleliśmy, że jednak nie warto, bo taka ruina wymaga wielkiego wkładu finansowego i chyba lepiej by było już wybudować sobie mały domek. To też zależy jaka ruina, ja bym się bała czy się zaraz nie rozleci.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A ja trwam dalej w jakiejś totalnej beznadziei...brakuje mi męża...wspólnego zasypiania, przytulania, obecnosci po prostu mimo iż czasem bardzo mnie irytował...kurde...nie można się tak szybko odkochać i zapomnieć
...i znów marudzenie mi się włączyło....

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a mnie sie wydaje, ze nie brakuje Ci meza, tylko po prostu meskiego ramienia, czulosci i milosci, ale niekoniecznie od tego doopka Agatko, jest super laseczka, do tego jeszcze blondi, inteligentna, z pasja, a nie nudna kura, wiec znajdziesz tego jedynego-jak nie dzis to jutro wiec glowa do gory!!!!!!!!!!!! swiat stoi przed Toba otworem, realizuj sie, a milosc przyjdzie sama i nie wmawiaj sobie, ze to czego Ci brakuje to wlasnie maz!
Popieram
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora