Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 09:42   #4336
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa czy Panienka pojawi sie dzisiaj z wynikiem testu...
Cześć Laseczki ulubione

Kasieńko - nie pojawi się z wynikami, bo @ dopiero w poniedziałek... Więc co się nakręcać będę Dziś jajniki nie ciągną, za to "wzgórek" kłuje niemiłosiernie... Jakoś mi mdło... Ale zaczęło mnie gardło boleć i chyba katar mi się zaczyna więc to wszystko może być przez chorobę

Piersi nadal bolą, są zdecydowanie pełniejsze... A dziś tak śmiesznie "drętwieją" Kosmiczne uczucie Zdrętwiały Wam kiedyś piersi ???

Pozatym strasznie szybko się męczę... Przeniosłam 7 pudełek z kopertami... I aż mi się słabo zrobiło...

Chiba to grypa świńska

P.S. A ja mam dwa guzki w prawej piersi... Jak byłam u szpecjalisty to powiedział, ze po pierwsze primo... : im coś bardziej boli tym jest mniej groźne... Np. podobno guzki nowotworowe nie bolą zupełnie... Po drugie primo : im coś jest bardziej "namacalne" tym mniej groźne Ja mam bardzo bolesna i bardzo twarde te guzki... Trochę jak ziarnka grochu pod skórą Po USG wyszło, ze to najprawdopodobniej tłuszczaki albo coś równie niegroźnego

Edytowane przez Stara Panna
Czas edycji: 2009-11-26 o 09:45
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora