NIEAKTUALNE. ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
Witam.
Jako, że jestem nowa na targowisku, przy wymianie z wizażankami które posiadają już jakies przekupki paczkę wysyłam pierwsza.
Przesyłka polecona.
Na razie skromnie:
Mam do wymiany
Perfumy:
Sephora -zestaw perfumetek 7x10ml Vanille
pudełko z 7 miniaturkami sephorowych wanilii-ubytek minimalny- moge oddać cały zestaw lub pojedyńcze sztuki
Vanille Monoi 9,5/10ml
Vanille Vanille 9.0/10ml
Vanille Fleur d`Orange 10/10ml
Vanille Mangue 9.0/10ml
Vanille Carmel 9.0/10ml
Vanille Chocolat 9.0/10ml
Vanille Patchouli 10/10ml zestaw leci do DiTu77
odlewka 20 ml klasycznej Lolity Lempickiej
Les Belles Delice d'Epices Nina Ricci odlewka z wymianki , atomizer ok 5ml
Voluspa SANTIAGO HUCKLEBERRY z wymianki -ok 5 ml- odlewka atomizer
- YR Green Summer- ok 70/75 ml ---->Violette_24
- Baby Doll YSL - ok 22/100 ml
- Baby Doll YSL odlewka 20 ml ---> leci do Spoora
- Red Jeans Versace - mogę zrobić odlewkę ok 10 ml
- Showtime K.Minogue - ok 15/30 ml
- Black XS męskie - ok 10/100 ml leci do DiTu77
Próbki:
Cristobal, Baleciaga
Hypnose EDP, Lancome
Voluspa, cardamon
Voluspa, vanille Creme
Voluspa SANTIAGO HUCKLEBERRY
Voluspa, Red Amber Incense
Demeter, Baby Powder
YSL Baby Doll
Red Jeans Versace
Showtime K.Minogue
Czego szukam? Przyjmę najchętniej inne perfumy, ale rozważę każdą propozycję.
Dodatkowo mam do wymiany kilka książek:
SPIELBERG. NIEAUTORYZOWANA BIOGRAFIA
autor: J. Baxter
ilość stron: 592
Thomasa Keneally "Lista Schindlera".
stan książki: dobry
MALOWANY WELON
autor: WILLIAM SOMERSET MAUGHAM
OPIS:
Lata 20. ubiegłego wieku. Piękna, próżna Kitty bierze ślub z bakteriologiem Walterem Fane`em. Małżonkowie wyjeżdżają do Chin. Kitty rozczarowana swoim związkiem wdaję się w romans z Charlesem Townsendem. Walter odkrywa zdradę i podejmuje dramatyczną decyzję - Kitty musi towarzyszyć mu na placówce w chińskiej prowincji, w której panuje epidemia cholery. W tym niezwykłym miejscu kobieta powoli i boleśnie uczy się prawdziwie kochać. Czy uda jej się odkupić winy i zaznać szczęścia?
stan książki: idealny, raz przeczytana
NIEBEZPIECZNE ZWIĄZKI
autor: PIERRE CHODERLOS DE LACLOS
OPIS:
Wszystko, co wiemy o miłości, czułości i ludzkim szczęściu, zostaje w tej książce zdeptane, wykpione i zdradzone. Cóż z tego, że winni ponoszą zasłużoną karę? Nic nie cofnie czasu, nie cofnie śmierci, nie odmieni złamanego życia. Nie pomogą puder, peruka ani wykwintne maniery. Napisana w formie listów powieść de Laclosa w pełni oddaje obyczajowy klimat arystokratycznej Francji XVIII wieku, którego ostatnim akordem było zdobycie Bastylii.
stan książki, dobry
Pokojówka z Titanica - Didier Decoin;
Jest rok 1912 - rok Titanica. Na transatlantyku spotykają się ludzie wszelakich profesji, a każdy z nich ma własną historię. Ich losy splatają się w jedną opowieść o nadziejach, zobowiązaniach, niemożliwej miłości i życiu, które dla wielu z nich kończy się zbyt wcześnie.
używana, stan bardzo dobry
Autor: J.G. Ballard
stron: 320
Stan: dobry
Szanghaj, rok 1941. Od czterech lat toczy się wojna japońsko-chińska. Dla mieszkających w Szanghaju cudzoziemców jej skutki są prawie nieodczuwalne. Jim Graham, jedenastoletni syn brytyjskiego dyplomaty bez przeszkód oddaje się swej pasji, jaką jest japońskie lotnictwo. Jego beztroskie dzieciństwo kończy się w dniu ataku na Pearl Harbor. Oddzielony od rodziców trafia do obozu dla internowanych. Szybko przekonuje się, że aby przetrwać w ekstremalnych warunkach, będzie musiał zapomnieć o zasadach moralnych obowiązujących w normalnym świecie... Na podstawie książki powstał znakomity filmy Stevena Spielberga.