Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-26, 11:03   #4523
kolanka
Zadomowienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Koło nas na sąsiedniej ulicy jest działka z dosłownie ruinami domku, tak ostatnio rozmawialiśmy z TŻ'em, że fajnie by było coś na ten temat się dowiedzieć i dziwne, że to tak stoi i niszczeje i nikt z tym nic nie robi, czy jeśli poszlibyśmy do Urzędu Miasta, to mamy szansę się dowiedzieć do kogo to należy itd. czy raczej nam nikt nic nie powie
ooo! Z tym będzie problem, ponieważ w geodezji nie mogą udzielać takich informacji. Zwłaszcza podawać nazwisko i adres właściciela. Moze wypytajcie sąsiadów i ktoś z nich Wam pomoże, albo macie znajomości w geodezji i ktoś pokątnie Wam to poda.
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
dziewczyny które oczekują dzidzi, nie chce was straszyć ale natknęłam się na ten artykuł http://dziecko.onet.pl/36916,5,7,gdy...i,artykul.html

Jak ma się dobrego lekarza, to on chyba wie, jakie leki może zapisywać. A poza tym, tak jak napisali w artykule, astmę można wyleczyć, a mieć dziecko, które będzie warzywkiem do końca życia nie jest wesoło. Myśl, że z wielkim dystansem trzeba podchodzić do tego artykulu. Poza tym od zawsze wiadomo, ze lepiej zdrowo się odzywiać niz łykać tabsy.

Jeśli chodzi o singli... To ja bardzo długo byłam singielką, ale nikt mi nie powie, że nie szuka sie swojej miłości.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-11-26 o 11:14
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora