Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-26, 14:28   #4369
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
dzieki dziewczynki ale wiece wewn to nic takiego zoabzcymy jak mi pjdzie na zew...
a cio do zupy..hehe moj maz tez nigdy nie wiedzial co to jest bo u niego nie ma takiej zupy..a wiec zalewajka to zupka w ktorej znajduja sie ziemniaczki gotowane na wodzie wczesniej gotowanej na boczku potem ten boczek kroje w kostke i podsmazam dodaje do ziemniaczkow jednczesnie daje sol majeranek i pol kostki rozolowej jak juz zemnaki sie ugotuja beda miekkie dodaja barszcz bialy- sa takie w butelkach, ale u mnie babcia zawsz robi zasmazke ze slwoninki i smietanki troche..czasem gotuje sie tez kawalek kielbaski jak w zurku ale ja nie lubie wiec tylko tz tak je
U mnie tez sie ta zupke robi . A juz calusienkie wieki jej nie jadlam... Musze pogadac z babcia, moze na moj przyjazd do PL cos sie da zorganizowac

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora