Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Postinor, Escapelle, Ellaone, metoda Yuzpe, tabletka "po" - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-30, 21:50   #91
ineez
Raczkowanie

Dot.: Pytanie m.in o Postinor .. Do Pana Dr i innych

Cytat:
Napisane przez Atoska
Dzieki za odpowiedz

tak, wiem ze powinnam juz wczesniej sie wybrac do ginekologa jednak powstrzymywała mnie taka mysl ze w mojej rodzinie pare osob mialo tak jak ja - po 18 roku zycia dopiero wszystko sie regulowalo.

chce wybrac sie do jakiegos normalnego ginekologa ale wiem ze normalny=platny (przynajmniej w moim miescie).

powiedz mi cos wiecej o plastrach? jaka jest ich skutecznosc i ile kosztuja?

jestem juz po 2 tabletce.
Cały dzien bolala mnie glowa czuje sie dziwnie nie wiem czy to jakies nieporzadene działanie postinoru czy poprostu wszystko dzieje sie z nerwów..
jak wspolzyjesz to najwyzszy czas na wizyte ja chodze do prywatnego ginekologa [ginekolożki;>], zdecydowanie wole wydac te 50 zl [w krakowie] niz meczyc sie i czekac... ;>

co do plastrow.. mam je dopiero pierwszy cykl wiec tak naprawde niewiele moge ci powiedziec. skutecznosc jest taka sama jak przy tabletkach, wszystkie skutki uboczne rowniez - procz komplikacji z ukladem pokarmowym, ale za to u niektorych - jak czytalam na forum, ja nic takiego u siebie nie zauwazylam jak na razie - moga wystapic jakies podraznienia w miejscu przylepienia plastra.. ja kupuje w krakowie za 47zl na forum jest kilka watkow na ten temat, warto popatrzec.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=plastry

a glowa moze cie bolec nerwow, a moze tez to byc efekt tak duzej dawki hormonow. nie zazywalam - nie wiem ale trzymaj sie zdrowo i glowa do gory;> bedzie dobrze...
ineez jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując