Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-26, 16:28   #3670
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Ja napisałam coś w stylu "How much You pay me?"

Ale to słuchanie było głupie. Jeszcze z tym Harrym Potterem (oszukali nas, to nie był głos Daniela!!) ok, ale to pierwsze
W ogóle nie zrozumiałam, bo za szybko mówili.

Wymęczyłam list, okazało się, że mam 118 słów, dopisałam "cordially grettings" i wsio
Ale to tak nie gramatycznie How much would you pay me?
Też myslałam, że będzie Radcliffe (?)
Ale to był formalny... To kończymy Yours faithfully
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Ja też wlazłam na ich wątek i studia zaczęły mnie przerażać. Potem przejrzałam wątek 'co studiujesz' itp. i znalazłam dziewczyny studiujące medycynę.
Kurde, wiecie co? Ja chyba wolałabym medycynę niż stomatologię, ale boję się, że jestem zbyt mało zdolna, żeby sobie poradzić na takim kierunku.
Beatka, a myślisz, że ci wszyscy lekarze to aź tak dobrze się uczyli? Kto ma się dostać jak nie Ty
Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
hej ja po ang podst i r .. matko umieram :P
podstawowy nie był zły, ale w tym zadaniu z T/F chyba rzeczywiście mówili middle fifties dlatego dałam T ale już sama nie wiem.a w ostatnim podpunkcie z tą linią kolejową jak ma być?

a rozszerzony no cóż, łatwa gramatyka i rozprawka, średnie słuchanie (jedno mi się podobało, o grobowcach) .. mówie wam słucham słucham a tu koniec .. myślałam, że to była jakaś połowa no ale ok. ogólnie nie było tak tragicznie, no ale cóż...

a w liście napisałam (odnosnie tego wynagrodzenia) i would also like to know how much i will be paid xD

ps dlaczego ja dzis pisałam ang r a inni jutro? o.O
Oo, potem sobie R oblukam
Ja właśnie usłyszałam "mid fifties" i zaznaczyłam T, a z robotnikami też T, wydaje mi się, że słyszałam "the most of workers were from china"

parodia jest offline Zgłoś do moderatora