Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarna lista
Wątek: Czarna lista
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-27, 16:16   #5087
sanndras
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.
GG do sanndras
Dot.: Czarna lista

Tak czytam i czytam i czasem aż mi się śmiać chce...

Odnośnie figurek, skoro tak ważna była ich wielkość to dlaczego nie poprosiłaś o ich wymiary? To by załatwiło sprawę, płyty CD czasem są rysowane przez laser np. w dvd, u mnie często się to zdarza albo jak leżą w miejscu, gdzie jest zmienna temperatura ( to zachodzą jakby taką mgiełką), moim zdaniem antosiek, co do rzeczy wywiązała się z wymiany, a wina leży po drugiej stronie, bo nie dopytała, teraz jej nie pasują i marudzi.

Odnośnie płaszcza, nie wygląda mi na jakiś zniszczony, stary itd, a co do zapachu to po przebyciu drogi tylko w papierowym opakowaniu może śmierdzieć, bo mamy dość wilgotną pogodę, a to wpływa na zapach i wtedy rzecz śmierdzi taką starością, to że nie leżał dobrze to może dlatego, że się pogniótł?

Co do pisania czy macie coś poza wątkiem, jeśli komuś zależy na jakiejś rzeczy u mnie w wątku, a nic za nią nie widzę to jak dla mnie nie ma nic złego w spytaniu się czy może poza coś znajdzie czego szukam, ja jak nie znajduję to odp., że nie niestety nie, więc nie wiem skąd to oburzenie...

Vinted: sanndras

sanndras jest offline Zgłoś do moderatora