2009-11-27, 17:25
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mam na wymianę
Cytat:
Napisane przez KGr
hej, widze ze nie ma Cie pare dni, jak bedziesz to daj znac co z wymianą, bo zalezy mi na meteorytach  inneov oczywiscie jest dla Ciebie zarezerwowany
pozdrawiam
|
hej, już jestem A co do wymianki, to wystarczy mi tabletek i innych suplementów diety, bo ostatnio zauważyłam, że mi nie służą, bo nie pamiętam, aby je regularnie brać więc podziękuję, ale będę zaglądać 
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------
Cytat:
Napisane przez ragutka
Co do serum to tak z pamięci mam Precision Chanel, Super Aqua Serum i Orchidee Imperiale z Guerlain, wspomniane EL oraz coś z Sisley ale aby dokładnie opisać muszę je pomacać w domu.
Widzaiłam ,że szukasz pores no more - mogłabym odstąpić też ze dwie saszetki i tego odkurzacza porów podobnie.
|
hej , masz jeszcze te sera, o których pisałyśmy? Mam nadzieję, że nie poleciały gdzieś w Polskę pod moją nieobecność 
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------
Cytat:
Napisane przez Hisoka
szczerze powiedziawszy nigdy nie miałam meteorytów  Widzę ,że masz 2 warianty kolorystyczne. Jakie odcienie dają na skórze [ciepły/zimny, żółtawy/neutralny/różowawy, ciemny/średni/jasny]? Na ile wystarczy np 8 kulek? 
|
Jasny odcień dają. Ja mam jasną karnację z zaróżowionymi polikami i mythic trochę zaróżowia, co mi nie leży, a BP ociepla.
Kulki BP są 2-2,5 razy większe niż normalne. Ja jeszcze nie skończyłam żadnego z opakowań pełnowymiarowych. Oddałam mojej siostrze Winter Radiance (bez 6 kulek, co sobie zastawiłam) i ona jeszcze je ma A to było w 2006 roku. Tak więc ciężko mi powiedzieć na ile Ci starczy 8 kulek-stawiam, że na rok, może więcej, zależy od używania. Ja chcę się części pozbyć, bo nie jestem fanką używania pudrów aż tak długo. Poczytaj może na forum coś jest napisane o nich więcej. Najlepiej pójść do perfumerii i się pomiziać i zobaczyć, które najlepiej pasują.
|
|
|