Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-27, 22:49   #2719
alexa1307
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
czesc moje drogie
zaczelismy wekend,dni odpoczynku i lenistwa
jutro robie pizze na grubym ciescie wlasnie mam ochote na taka domowej roboty
dzis w pracy caly dzien siedzialam i nic nie robilam,a przepraszam herbate wstalam sobie zrobic i jedzonko wyciagnelam.

OLCIA biedactwo kuruj sie kuruj.a slyszalas o kompocie z agrestu-bardzo dobry na zbicie goraczki.dobry i zadnych skutkow ubocznych.
a poza tym musisz wypocic chorobsko, innego sposobu nie ma,na przegonienie tej zarazy.takze poc sie i zmieniaj koszulki co chwila ...

ZEBERKA a co to za tajne zdjatka jedno nowe widze w avatarku ,a gdzie reszta...

KICIA jak tam kochana dzis.widze duza poprawe i powrot ciesze sie bardzo,az mi na serduchu choc troche lepiej...

ALEXA ja tam mamusiu sie dzis czujemy

ELCIA gratuluje dobrych wynikow i oby tak dalej

ide pozmywac naczynka, czytaj stos garow idem idem nie marudze
A dziekuje,dziekuje dzis juz duzo lepiej
jakas senna tylko chodze i do niczego a pozatym nawala mnie caly krzyz a co bedzie pozniej

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Byle nie na bazie czosnku,bo on działa poronnie!!

Alexa...zapomniałam ci odpisać.U mnie od nadciśnienia zaczęło się zatrucie ciążowe.
OOOOOOOOOOOOOOOOO matyljo !!!!
to niefajnie mialas,cale szczescie,ze wszystko dobrze sie skonczylo,mam nadzieje,ze te moje bole glowy to nie nadcisnienie,bo znowu jest noc i mnie wali lep jak diabli,maz mi robil masaz glowy i nic nie pomoglo,jutro ide na pogotowie niech mi sprawdza cisnienie i cala reszte czy wszystko ok bede bynajmniej wiedziala,a jakie byly inne objawy ???

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Agnieszka proszem Cie bardzo:P ale nie wyszło zbyt pięknie
przepiekny jest Twoj brzunio
wogole widac ,ze ciaza Ci sluzy i to bardzo bo bardzo ladnie wygladasz
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora