Botki Bata- podobają się Wam?
Witam dziewczyny, jak co roku mam ogromny problem z kupieniem butów na zimę, w sklepach kompletnie nic mi się nie podoba. Narazie pomykam w zwykłych czarnych saszkach do połowy łydki ale czuję się w nich nieatrakcyjna, w ogóle nie dodają uroku strojom, wyglam nijako jak każda dziewczyna na ulicy Przeglądałam przed chwilką internetowe sklepy np. DeeZee owszem podoba mi się tam kilka modeli np. zamszowe szare muszkieterki ale cóż mi po nich jeśli lada dzień spadnie śnieg i będę musiała je schować do szafy. Bardzo wysokie obacasy też odpadają bo chodzę jeszcze do szkoły i czułabym się trochę głupio. No i tak myślę na co by się zdecydować, biorąc pod uwagę, że mój budżet jest ograniczony i nie mogę pozwolić sobie na buty za 500 zł.
W bacie widziałam takie ale nie jestem do nich w 100% przekonana, kosztują 299zł, jak myślicie, podobają się wam? widziałybyście 19 latkę w takich butach? i do jakiego stylu waszym zdaniem one pasują, może jakieś stylizacje z podobnymi butami. Będę wdzięczna i z góry dziękuję za każdą odpowiedź 
Ps. A może Wy zaproponujecie jakieś inne modele, też bardzo proszę
Czas edycji: 2009-11-28 o 09:17
|