Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-28, 12:04   #899
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, jadę w poniedziałek wyjaśniać sprawę, mam nadzieję, że po mojej myśli w najgorszym wypadku piszę odwołanie
kochana moim zdaniem z tego sformułowania jasno wynika, że doszło do błędu i należy Ci się więcej kasy "stypendium za wyniki w nauce - na każdym kierunku studiów, przy czym stypendium na wybranym kierunku przyznane jest w pełnej wysokości, a na kolejnym kierunku wynosi 50% stawki jaka na nim przysługuje zgodnie z miejscem zajmowanym na liście rankingowej"
Koniecznie musisz to wyjaśnić, moim zdaniem dostaniesz więcej pieniędzy.

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Jestem po porządnej awanturze... chyba trochę puściły mi nerwy ale przynajmniej powiedziałam co mi leżało na sercu. Ehh ogólnie TŻ owszem w żartach ale na każdym kroku mnie krytykował przed koleżankami i to bym jakoś przełknęła może, ale dał popis swojej zazdrości i pokłócił się z moją koleżanką, która słusznie stanęła w mojej obronie... Nie mam siły ani ochoty opisywać wszystkiego bo mi zwyczajnie wstyd...
Ja wiem, że ostatnio może jestem na swoim punkcie przewrażliwiona ze względu na kilka nieprzyjemnych ostatnio sytuacji ale dzisiaj to było jak dla mnie zdecydowanie za dużo...

Wiesz kochana, trudno znając sprawę z jednej strony to ocenić, ale wiele wskazuje na to, że jednak Twój TŻ trochę przegiął pałę z tymi docinkami, nie wiem, może chciał zwrócić na siebie uwagę podczas tego spotkania i wybrał sobie taki głupkowaty sposób? Sama musisz to ocenić. Z drugiej strony, może wiele rzeczy nieprzyjemnych się ostatnio działo i po prostu ta sytuacja przelała czarę goryczy i wybuchnęłaś?
Jeśli jednak czujesz, że jesteś ostatnio przewrażliwiona, to walcz z tym kochana, bo to nigdy nic dobrego nie przynosi.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora