Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielkie problemy z Tż-tem...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-28, 11:13   #9
majasn
Zakorzenienie

Dot.: Wielkie problemy z Tż-tem...

zrobil sie strasznie zaborczy, zazdrosny, sprawdzał mi telefon. Bylo duzo klotni, dostal pare razy w twarz ode mnie, wyzywał mnie po pijaku, (dość czesto ostatnio pije).
Ja w odwecie tez krzyczałam w złości, i mowilam duzo raniących słów.

I sie poklocilismy, zerwał, wyzywał od szmaty, i twierdzi że ja przegiełam. Dziewczyny co o tym myslicie ??

Dziwię Ci się, że wcześniej tego nie zakończyłaś, bo skoro już kilka razy dałaś mu w twarz, a on Cię wyzywa od szmat i nie wiadomo kogo jeszcze to ja dla Was przyszłości nie widzę..widzę tylko zero szacunku zarówno z jednej jak i drugiej strony, który owocuje tym, że nie umiecie ze sobą gadać normalnie i po ludzku wyjaśniać konfliktów..pomijając fakt, że gdybym ja miała do wyboru Tżta a koleżanki i kino to zrobiłabym tak żeby mieć Tżta i kino..koleżanki mogę mieć codziennie,a Tżta nie...Ty obiecałaś, że przyjedziesz i powiedziałaś, że skoro masz okazję iść do kina to wolisz kino..mnie by ruszyło, co nie znaczy,że jego zachowanie i teksty mają jakiekolwiek usprawiedliwienie, bo nie mają...mam wrażenie, że Ty nie chcesz z nim być..
majasn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując