Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-28, 13:03   #103
catro
Rozeznanie

Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

Cytat:
Napisane przez EciaPecia Pokaż wiadomość
Mamuśki drogie

A powiedzcie mi, która bierze feminatal N? Brałam kiedyś feminatal 800 i miałam bardzo dobre wyniki, potem od koleżanki (która właśnie poroniła...) dostałam elevit więc zamieniłam tabletki ale wyniki krwi są nie najlepsze, do tego strasznie się męczę, normalnie nie mam sił ostatnio nawet majtek ubrać :/ I chciałam zmienić na feminatal N ale pisałyście o tym foliku a tam jest duża dawka... I myślałam jeszcze, żeby żelazo może zacząć przyjmowac i kupiłam Biofer... ale też nie wiem. Moja lekarka jest do bani, ciągle odkłada wszystko na później i dopiero za 2 tyg będę miała badania krwi, żelaza i glukozy a ja nie wyrabiam z moim stanem. Kontakt mam z nią też tylko mailowy a odpisuje po paru dniach więc pytam Was... Bo już kupiłam ten feminatal i biofer a nie chciałabym zaszkodzić...
Wkurza mnie moja doktorowa, bo choć ma bardzo dużo pacjentek i dobre opinie na forum, to już chyba zaczęła traktować pacjentki taśmowo i myśli, że pozjadała wszystkie rozumy świata... Chciałabym zmienić lekarza ale jestem nowa w Wwie i nie mam obeznania i boję się eksperymentować i w ogóle ehhh...
Złam :/ grrrr
Ja biorę Feminatal N i dodatkowo lekarz mi przepisał żelazo - Tardyferon Fol (kiepskie wyniki krwi). Łykam po jednej tabletce dziennie jedno rano a drugie wieczorem. Jak gin przepisywał żelazo pytałam, czy mogę brać i witaminy, zapytał jakie i zezwolił
catro jest offline Zgłoś do moderatora