Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-29, 09:01   #279
Tyris
Rozeznanie

Dot.: Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC

Oj no ta teoria spiskowa to tak w cudzyslowiu :P Nie no bo zauwazylam ze jak wystawilam recenzje ziaji oliwkowej - ktora wedle mej oceny byla poprawna i zgodna z reg. aczkolwiek niepochlebna ...zniknela gdy na wizazu rozpoczela sie akcja promocuyjna z okazji "lecia" ziaji :/ Wrzucalam ja kilka razy i znikala codziennie... akcja minela.. i jakos juz nikomu nie wadzi. Hmm.. nie mam nic do producenta i nie jestem jakas zawzieta zeby koniecznie zjechac jakis produkt..ale wydaje mi sie to wtedy nie fer poprostu ze nie moge wyrazic wlasnego zdania.

Co do balsamow wysuszajacych.. no to super ze po 2 ygodniach zacyznaja dzialac..ale obawiam sie ze mam wrazliwa skore i przez te 2 tyg to ja bym sie nabawila ran. Po to sa recenzje, zeby osoba ktora ma wrazliwa skore i watpliwosci mogla sprawdzic, czy kosmetyk nie zadziala zle .. tak jak na jednej z recenzentek ktora reprezentuje taki sam typ skory i juz go sprawdzila i wedlug mnie czas tu nie gra roli . Wydaje mi sie ze kryteria oceny danej recenzji powinny byc mniej sztywne. Skoro uzywam szamponu 3 dni i dostaje od niego strasznego lupiezu to wiadomo ze nie bede go uzywala dalej...ale czemu mam sie tymi przezyciami z innymi nie podzielic? nie pisac recenzji jak uczyli, podrazni, zalupiezuje? no to dla mnie troche absurd..bo liczylam ze ten serwis min bedzie skarbnica wiedzy o produktach ktore teoretycznie moga tak dzialac.

Wiem ze niektorych produktow nie mozna oceniac po tygodniu..np kremow..ale powiem szczerze ze mi sie zdarza ze swietny dotychczas produkt ktory nawet jest moim kwc nagle po latach spada na samo dno.. i to nie znaczy ze wczesniejsze obserwacje byly bledne.. poprostu zmienila mi sie skora badz srodowisko albo producent cos namieszal.
Tyris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując