|
Re: chce mi się płakać-do Iggy i Loly
Szpileczko skąd w Tobie tyle wiary w ludzi i wewnętrznej siły?Rozkleiłam się wczoraj,ale jak zwykle nie zawiodłam się na Wizażankach.Dziewczyny jesteście wspaniałe.Tęsknie poprostu do przyjażni dwóch kobiet,szczerej,bez jakichkolwiek gierek i korzyści.Moim jedynym przyjacielem jest mój facet,ale to nie zastąpi przyjazni kobiecej,bo to poprostu jest co innego.Idealizuję w marzeniach naszą przyjażń,że kiedyś się znowu spotkamy i cofniemy czas,ale wiem też,że czasu cofnąć sie nie da.Nie wiem czy można uzdrowić tą przyjażń,tak naprawę to nie znam tez jej punktu widzenia,bo poprostu zerwałyśmy wszelki kontakt.Smutno jest mi strasznie,szkoda mi tych wszystkich zwariowanych lat przyjażni.Czasami marzę sobie ,że spotkam kobietę z którą zdołam się zaprzyjażnić,ale tak już na zawsze ,na dobre i na złe.Bedziemy się wspierać w dorosłym życiu,będziemy uczestniczyć w zwykłych codziennych szczęściach i troskach tej drugiej.Ktoś mądry powiedział,że dzielić się szczęściem z drugą osobą to dwa razy więcej szczęścia,a podzielic się smutkiem to dwa razy mniej smutku.Pozdrawiam.Dziękuj ę Wam,że otworzyłyście serca tak poprostu,tylko dlatego,że jakaś obca dziewczyna potrzebowała pociechy.
|