2009-11-29, 11:38
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA
ja zaocznie co2 tyg mam uczelnie a tez mi sie nie chce
Krytyka ok, ale wystawianie kogoś na pośmiewisko -nie (wystarczy ze ktos w skrajnych pzypadkach juz sam sie na nie wystawia)
Niestety to w jakis sposob wyrazamy o kims opinie badz tez w jaki sposob kogos krytykujemy świadczy o nas samych, co soba reprezentujemy, jaki poziom i klase.
ja sie z nikogo nie nasmiewałam ani nie wystawialam poprzez forum na posmiewisko. Moglam wyrazic swoja krytyke czy mnie sie to podoba czy tez nie, bron boze nie obraziłam nikogo wiec wypraszam sobie, nie jestem ogólnikiem ludzkich zachowań a osobna jednostka. Post Cii byl ewidentnie niewpoprzadku w stosunku do tej dziewczyny poprzez swoja tresc. Alergie mam na takie zachowania wsrod dziewczyn typu nasmiewanie sie, obrabianie tyłka jakby samym bylo sie bog wie jaka pieknoscia oraz nieskazitelnoscia... Ja nie jestem świeta, zdarza mi sie cos palnąc ale nie czerpe radosci z obrabiania komuś tyłka, a takie osoby odrazu kojarza mi sie z okropnym niedowartosciowaniem bo fajnie sobie znalesc kozła ofiarnego i sobie po nim pojezdzic ... ot tyle z mojej strony na ten temat.
|
Czyli uwazaz mnie i Cii za niedowartosciowane osoby, bo dobrze wiesz, ze nie widzimy nic w tym zlego.
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------
Cytat:
Napisane przez Dualstar
mmm a ja dzisjaj po prostu na uczelni miałam pół dnia piękności oczyszczanko z pełnym zabiegiem, parafinka i masaż pleców
otóż to
no bez przesady płaskość nie musi być zła.
A ta dziewczyna mi się kompletnie nie podoba
blada nie oznacza brzydka .
ja też się bałam jak po raz pierwszy miałam narkozę, ale nie ma się co bać 
Najwyżej jak się nie obudzisz to nie będziesz świadoma 
szczerze mi się one nie podobają nieładny kształt  ale moja opinia oczywiście, jak kto woli
Bez przesady nie należy z czegoś rezygnować tylko z powodu tego że czyjaś znajoma miała taką sytuację.
ja może powiem tak
Nie jedna wieśniara wygląda lepiej niż te miastowe o 
ale to też nie oznacza że miastowe wyglądają źle nie nie 
|
O jezu to uwazasz, ze bladoscc z czarnymi krechami i krwisto czerwonymi ustami to cos ladnego?Wg mnie ona oszpecila sie. Jest za blada do czarnyh krech i czerwonej szmiki.Przesadzila tez z tym, ze jak mocno oko wymalowan to usta juz mnie powinny byc.
A w ogole ja nie napisalam, ze bladosc to brzydota, tylko kontrast jest okropna z tym jej makijazem.
Edytowane przez Patiirafaello
Czas edycji: 2009-11-29 o 11:39
|
|
|