Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Licealne ciąże - program "edukacyjny" MTv
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-29, 11:59   #11
aktaga13
Zakorzenienie

Dot.: Licealne ciąże - program "edukacyjny" MTv

Cytat:
Napisane przez Askatasuna Pokaż wiadomość
Ja jeszcze bardzo lubiłam MTV EuroTrip czy jakoś tak, gdzie podróżowali w poprzek Europy z niewielką sumką euro w kieszeni- strasznie spodobał mi się taki pomysł na wakacje, a przy okazji pokazywali też różne fajne miejsca do zobaczenia szkoda, że nie ma już kolejnych edycji...

Myślę, że MTV mogłoby się wysilić i zrobić polskie, a przynajmniej europejskie wersje takich programów. Wiadomo,że w znacznym stopniu realia życia i mentalność ludzi różni się po dwóch stronach Atlantyku. Denerwujące jest, że obecnie ta stacja idzie już na totalną łatwiznę i zapychają całą ramówkę produkcjami made in USA.
niestety takie wersje są. widziałam polską wersję penetratorów. a piszę niestety, bo na tle californijskich willi, plaż, przepychu, samych nawet pokoi nastolatków nasze szare blokowiska i cała otoczka prezentowały się niestety wiadomo jak..