2009-11-29, 13:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
pushit, mnie też nie było, ale wystarczy przeczytać, nie ma żadnej podstawy do bana moim skromnym zdaniem....trudno bardzo zrozumieć tę sytuację. Gdzie można to zgłosić?
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------
Cytat:
Napisane przez ida999
hej  znalazłam Wasz wątek i postanowiłam napisac 
Zmierzyłam się właśnie dokładnie tak, jak napisane jest w instrukcji na 1 stronie.
Wyszło, że:
- pod biustem: 74 cm
- w biuście: 89 cm
Jestem standardową S-ką, czasami tylko trafią się ciuszki w rozmiarze XS, lub M.
Całe życie wciskano mi standardowe 75, przez co obwód podnosił się niemal do samej szyi, a ja musiałam wciąż i wciąż skracać ramiączka  generalnie tragedia.
Czy mogłybyście pomoc mi dobrac odpowiedni rozmiar ? Sprawdzałam różnymi kalkulatorami i (o matko!) wyszło ze powinnam mieć 65 F 
|
65 F wydawało mi się trochę za duże jak na te wymiary ale wszystko zależy tez od kondycji biustu.
Wg kalkulatora mariski wyszło mi po wpisaniu Twoich wymiarów 65E, więc miska mniej. Na pewno masz bardzo ciasno 74? bo skoro nosisz S-ki to jesteś raczej drobinką... przydatny byłby też rozmiar w tzw zwisie, czyli w pochyleniu, plecy równoległe do podłogi, piersi wiszą prostopadle, mierzysz się prostopadle do podłogi w najszerszym miejscu z pominięciem sutków
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------
ach, pewnie z tym 65F mówiłaś o polskim rozmiarze
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki
|
|
|