|
Rozeznanie
Przekupka: -1 pkt / 0% pozyt.
|
wymienię: płaszcz skórzany, topy h&m i inne-34,36,38,40
!!DOKŁADKI: UWAGA, CAŁA PIERWSZA STRONA I STRONA DRUGA POST 33!!!
DOKŁADKA STRONA 3, POST 88! CAŁA STRONA 4!!!
witam, mam na wymiankę sporo ubrań z własnej szafy, których nie używam, większość z nich jest w ogóle nienoszona albo założona dwa, trzy razy. Wymieniam ubranka raczej za kosmetyki, tutaj lista czego poszukuję:
Wishlist-
-podkład loreal true match w3 najchetniej o b.malym zuzyciu, loreal infailible, revlon colorstay, la roche posay podklad korygujacy, dermablen, srednie ciepłe odcienie odpowiadające w3,
-wszelkiej maści tusze wydłużające,
-puder matujacy, korektor pod oczy w srednim cieplym odcieniu,
-dermacol odcien 213 ze starej palety, może być odlewka,
-cienie sypkie mysecret,
-cienie do powiek w kolorze szmaragdowym, granatowym, wszelkie bezowe, szmaragdowy eyeliner, czarny eyeliner
-samoopalacz dax w piance,
-lubex, krem na noc garnier cera wrazliwa,tonik z tej samej serii, alantan, oliwka j&j w żelu obie wersje,utrwalacze lakieru do paznokci, wszelkie szampony i odżywki herbal essences, carmex, seria garnier czysta skora, biała glinka, olejek eteryczny pomarańczowy. biała perła w pędzelku, wszelkie wybielacze do zębów,bronzery, chętnie mineralne, eyebrow designer z essence, balsam do ciała isana med w każdej ilości, krem z łoju jelenia fusswohl w każdej ilości, oliwka pod prysznic isana med w każdej ilości. olej z wiesiołka, dermogal, juvit ale jedynie trzymany w ciemnym miejscu i niezbyt dawno kupiony, rowniez kazda ilosc, active c albo inne kremy z wit C, alantan plus.
wishlist odzieżowa:
-czarne rurki rozm 36-38,bokserki 36,kardigany, sweterki 36,chetnie ciuchy w kolorze sznaragdowym,fiolet,ecru, rozmiary36-38,czasami 34.
-paski na talię wszelkiej maści, najchętniej szerokie, dobrej jakości. naszyjniki z kulek, bizuteria w kolorze fioletowym,sztuczne perly dlugie.
na wymianę mam:
1. płaszcz skórzany beżowy długi, lekko błyszczy, nie aż tak bardzo jak na zdjęciach, ale jednak, ze stójką, noszony przeze mnie, ale stan bdb,bardzo szczupły, na szczupłą wysoką osobę,realny rozmiar to 36
Edytowane przez gad
Czas edycji: 2010-03-09 o 12:52
|