2009-11-29, 18:42
|
|
Raczkowanie
|
Bieżnia - czy warto?
Witam
Może zacznę od tego, że bardzo lubię biegać, to chyba mój ulubiony sport. Odpręża, poprawia samopoczucie, dodaje energii na cały dzień. Jednak nie lubię biegać w ciepłych ubraniach, od razu się męczę, jest mi za gorąco, a jak zdejmę to za zimno. Z resztą bieganie z kurtka w ręce... Pomyslałam więc o kupnie bieżni. Poniewaz chodzi o sprzet na wlasny, domowy uzytek, z ktorego korzystac bede tylko ja, czyli jakas godzine dziennie, chce przeznaczyc na ten cel w miare niska kwote. Znalazłam na allegro 2 bieznie - KIRSTY GALLACHER i BUFFALO. Sa w podobnej cenie, z tym że pierwsza jest nowa, z 4-miesięczną gwarancją, a druga (chyba lepsza, bardziej znanej marki) używana, bez gwarancji więc nie mam pewnosci czy będzie sprawna. Którą byście wybrały? A może ma ktoś którąś z nich i mógłby napisać co o niej sądzi? A moze jakieś inne propozycje, tak w granicach 1400-1500 zł?
Mam też drugie pytanie do posiadaczy bieżni elektrycznych - co robić w razie awarii? Czy są jakieś punkty naprawy, czy osiągalne są częsci zamienne? Bo szczerze mowiac nie usmiecha mi sie wydac 1,5 tys złotych na sprzet, ktory po pierwszej awarii wyladuje na smietniku... Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi
|
|
|