Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - potrzeba pomocy, facet-zło!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-29, 18:42   #111
Merys
Zakorzenienie

Dot.: potrzeba pomocy, facet-zło!

Cytat:
Napisane przez grejpftutowa panna Pokaż wiadomość
po wczorajszej imprezie uznałam że jeszcze nie jest ze mna az tak źle (faceci lgneli do mnie jak do lepa)więc sądze że po cichu ten "związek" wygasnie. i dobrze, nie lubie wielkich rozstań.

PatrysiaSobi! zjednoczmy się w naszym bólui poiperdolmy facetów. wiesz co mi wczoraj R. napisał? że dlaczego go nie będzie? bo idzie na imieniy kuzynki! ha! szkoda że nie na imieniny ciotecznej siostry brata szwagra!
udowodnij sobie że stać cię na lepszego!
ja wczoraj poderwałam 18latka! a myślałam że jestem na takich za stara(mam prawie 21).

poza tym na facetów działa jak sie mówi "od wczoraj jestem singielką" i klepie ich się delikatnie po klacie. poszłam na impreze która miała być bez facetów, poszłam bez pieniędzy i co?
cały czas coś piłam, panowie podbijali do mnie co chwile( dwóch nawet zaczęło "warczeć" na siebie). jestem całkowicie usadysfakcjonowana że poszłam bez NIEGO, musiałabym cały czas myśleć czy się dobrze bawi, czy muzyka mu pasuje, czy może chciałby iśc potańczyć, a może już mamy iśc do domu... bez niego nie musiałm myslec i dałam się ponieść

więc PatrysiaSobi! be my lady
Tak trzymac
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując