Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***Street fashion***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-31, 23:24   #685
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper
Dot.: ***Street fashion***

Cytat:
Napisane przez madziaaakk
Dziewczyny zauwazylyscie ze coraz wiecej wizazanek zamieszcza swoje zestawy? olawejherowo, SarahMoon, martina@, canile, babessa juz umiescily swoje propozycje. JA baaaaaaaaaaaaaaardzo bym chciala eby powstal osobny watek w ktorym wizazanki beda pokazywaly swoje zestawy na sobie a nie same ciuchy. I wogle super byloby gdyby jeszcze pisaly jakiej firmy to sa ciuszki i ile kosztowaly.. Sama bym zalozyla taki watek ale z czym do ludzi. Niestety nie mam aparatu zeby cokolwiek zamiescic tutaj a chcetnie bym to zrobila. A wiec moze ktoras z wizazanek ktore umiescily w tym watku swoje ciuszki zalozy taki watek?? prose prosze prosze. Mysle ze wiecej wizazanek by sie zdecydowalo na pokazanie swoich zestawow ciuszkowych...:8 A na poczatek dziewczyny ktore juz umiescily tutaj zdjecia by przeniosly je na tamten watek... tak na zachete
Madzia, juz powstał taki wątek, nawet dwa chyba, ale dziewczyny napisały tam, że sie nie przyjmie. Jak widać - chyba bezpodstawnie
Można by było go odświeżyc i powlejać ubranka jeszcze raz- tym razem z opisami, no nie?

PS: ja też "z czym do ludzi"