Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy katujecie swoich mężczyzn???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-02-09, 14:40   #1
Dorixx
Zadomowienie

Czy katujecie swoich mężczyzn???

Mam koleżankę. Jest konsultantką Oriflame i każdy katalog to dla niej niemalże modlitewnik. To, że wszystko co ma w kosmetyczce i na półkach w łazience to nie muszę pisać już z jakiej firmy, ale to co ona robi ze swoim mężem to już przesada [img]icons/icon10.gif[/img] Biedny chłopina nie moze sam nic w sklepie sobie kupić [img]icons/icon9.gif[/img] wszytsko co ma, to Oriflame dawkowane mu przez kochaną żonę (pianki do golenia, żele, szampony, wody toaletowe). Nie było by w tym nic złego, ale widzę że jemu to kompletnie nie pasuje. Bylismy niedawno razem z nimi w Realu na zakupach i byłam świadkiem przykrych sytuacji dla tego właśnie chłopaka [img]icons/icon9.gif[/img] on chciał zwykłą piankę do golenia sobie kupić, a potem jeszcze coś i za każdym razem słyszał :"przecież u mnie w Oriflame są naj..., no kupimy ci w oriflame..." I tak chcąc nie chcąc używa facet tylko i wyłącznie Oriflame [img]icons/icon10.gif[/img] Nie wiem co by się stało, gdyby sam sobie kupił cos innego... [img]icons/icon12.gif[/img]

Czy Wy też tak molestujecie swoich milusińskich Drogie konsultantki ? [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img]